Влюбена в неправилния

Влюбена в неправилния
Здравейте аз съм момиче на 23 години и съм много объркана. Имам приятел с който съм 2 години и ми предстои сватба. Работя в чужбина и тук се влюбих в едно момче. Той също е женен има и едно дете. И също е много влюбен в мен обаче се наложи да замине за българия.

Две седмици съм без него и неспирен да плача много ми липсва говорим по телефона и плачем заедно един за друг. Неискам да чувам дори гласа на приятеля си, а И изгони жена си , но аз го накарах пак да я прибере. След две седмици се прибирам в България и може би повече няма да се върна тук, а И плаче и се кълне че ще дойде до моя град ще ме вземе и ще избягаме някъде само двамата.

Кажете ми какво да правя да повярвам ли на красивите обещания или да се прибера в България и да остана с приятеля си който наистина много ме обича дайте ми съвет наистина ще се побъркам
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (19)

Изпрати
Иван Иванов
Иван Иванов
31.08.2015 13:04
седи си на задните части .
Хората са казали : Заради дивото ще изтървеш и питомното , пък и много си влюбчива?!?!? Ако нямаш чувства към настоящия човек до теб , то няма смисъл да го залъгваш , той явно е склонен да обича жената до себе си , а ти не оценяваш това което ти е поднесъл живота . Мога да ти изнеса хиляди лекции , послушай и разума не само сърцето си ако имаш допълнителни въпроси ...
0
0
дрдт
дрдт
13.08.2015 19:39
Такива като теб(исках да кажа)
1
0
дрдт
дрдт
13.08.2015 19:37
Ето заради такива като се развалят много семейства.Сега го искаш него, утре друг. Жалко за децата.
1
0
Рая
Рая
21.05.2015 20:01
Да ти кажа честно този твой ''приятел'' от чужбина след като сега зарязва жена си и тръгва с първата срещтната, няма проблем утре да тръгне с някоя друга и да плаче за нея. Лошото е че тогава пак ще лееш сълзи, но не за него, а от него. Обмисляй добре какво правиш, всичко в този живот се връща един ден може ти да си на мястото на жена му, сама с дете, нежелана и изгонена.
2
0
ххх
ххх
31.12.2014 10:27
това е то слабия човек види малко трудност и забравя всичко няма жена няма приател няма нищо всичко е моментно и повърхностно , боже какви глупави хора прости им за простотията , тоя твоя е с дете и жена а навсичкото отгоре и плаче некъв пълен въздухар , пък ти си заебала приателя си които те обича и гониш михаля е затова господ ви дава да живеете в мизерия защото сте лоши хора , няма я тая сила на духа в днешния българин да устоиш на трудностите видиш малко трудно и аде всичко осирате
0
0
Александър
Александър
31.12.2014 00:21
Явно си била много разтроена, защото не мога да навържа логически половината от нещата, които си написала. Пък и от толкова синтезирана история да ти даде някой правилен съвет е все едно с топка да се опитваш да свалиш самолет. Аз се въздържам пък и не виждам някой да може да ти даде адекватен съвет при тези обстоятелства.
0
0
катя
катя
03.09.2013 23:40
Не се жени, но сподели с човека, не заслужава лошо отношение! А другото остави на съдбата... Няма нищо случайно! Изживей живота си по начина, по който сърцето ти те води, поне ще си слушала само себе си;-)) И никога не се упреквай за нищо! Всяко нещо се случва с причина;-)) Бъди щастлива!
1
1
АА
АА
03.09.2013 19:35
Страшно неграмотна и много глупава!
6
0
venci
venci
01.09.2013 22:10
Естествено ще е грозно да лъжеш човека ,който те чака ,на теб неможе да се има доверие непостояна си и още незнаеш какво искаш ,по/добре не вавличаи другите с теб.Тоест този човек ,който държи на теб не го лъжи не се понасяй с него фалшиво защото на лъжата краката са къси той ще разбере или ще усети,ако не го харесваш или ако винаги го сравняваш с някого другиго.Млада си още разбила си семейството на един не разбивай живота на друг ,разкарай се и от двамата най добре..
1
0
:)
:)
01.09.2013 13:51
А защо твоя приятел, който толкова много те обича и ще се жени за теб, те е оставил да заминеш за толкова дълго време сама в чужбина?
0
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: