Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Влюбена в Разбойника

Влюбена в Разбойника

Влюбена в Разбойника
Харесавам си едно лошо момче приятел е на Чичо ми наричат го Разбойник заради лошото му минало. Разделих се със приятеля си но той започна да ме тормози той беше силово момче разказах на чичо ми че ме тормози и че ме беше ударил!

Чичо ми звъна на Разбойника ако може да поговори с него защото знаеше че може да се е отказал от миналото си но още старите бандити имат уважение към него! Най добрата ми приятелка работи във едно заведение кадето се сабира елита звънна ми и ми разправя дойде твоя Разбойник и привика бившията ти каза му че ако те пипне ще му натроши костите той направил грешка че му посегна пребил го и го натъпкал в контейнера и си тръгнал!

Преди няколко дена отидохме на дискотека видях джипа на Разбойника пред входа той беше със неговата компания на вип сепарето дойде поздравй ме, дойде сервиторката и каза че квото пием е за негова сметка. На приятелката ми гажето беше със компания поканиха ни при тях, Разбойника цяла вечер ме гледаше имаше някаква кифла при него му обесняваше нещо но той ме гледаше през рамото и аз също го гледах!

Едно момче ме покани на танц станахме да танцуваме но Разбойника дойде и без да му казва дума той се сви и танцувах със Разбойника той не беше добър във танците но не знам защо дойде да танцуваме само ми каза малкото ще ти дърпам ушите много поздрави на чичо ти и замина на сепарето си това момче пак ме покани на танц той този път дойде дръпна го на страни и му каза нещо след това момчето си взе цигарите и телефона не си изпи и уискито и си тръгна изведнъж.

Разбойника стана да си тръгва аз му викнах и го попитах какво му е казал и той ми прошрпна в охото ако те пипне ще му счупя раката! От онази вечър праща ми снапове и аз му пращам но нищо повече разпитвах Чичо за него каза че е сложен характер но се разбират но е много луд. Днес го видях във една механа но се направих че не го виждам и ми писа по нащия край се поздравява с плезещо!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: