Влюбена в непознат

Влюбена в непознат
Възможно ли е да обичаш човек който дори не си виждал на живо? ! ? Поддържам връзка от доста време с човек, с който не съм се виждала и изпитвам ужасно привличане към него по цял ден чакам да ми пише или да се чуем като влюбена ученичка.

Историята ни започна невинно в социална мрежа той намери отдушник в мен аз във него и двамата споделяхме за току що приключилите ни връзки с разбити сърца. Дори не усетих как почнах да хлътвам в този човек, но е факт той ще си дойде след 10 месеца и иска да се съберем, говори ми за сериозно обвързване и т. н.

Но мен ме е страх, че когато нищо не ни дели няма да е същото и тръпката ще изчезне . . . дали някой е бил в моето положение и може да ме успокой че всичко е наред и любовта в непознат е възможна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
криси
криси
26.09.2013 00:32
Здравей, искам да ти кажа че много хора са имали и имат твоя проблем. С приятелят ми ме запозна една моя приятелка преди година, стана съвсем случайно (по скайп, защото той учи и живее в Австрия с родителите си) 8 месеца си говорихме по скайп след това се видяхме, ходихме на море заедно- беше страхотно, аз също имах същите притеснения като теб, но като го прегърнах всичко изчезна. Сега за коледа ще съм при него близо месец, той лятото завършва и можем да заживеем заедно... Искам да ти кажа да слушаш сърцето си, не слушай какво ти казват приятелките не винаги са прави. Ако ти чувстваш, че е правилно направи го!!!
0
1
Христина Трифонова
ние не само си пишем но се и виждаме по скайп когато можем , но не знам все още как мога да изпитвам чувства ... Споделих с моя приятелка която ми се изсмя и каза , че съм луда и няма как да обичам човек който не съм виждала на живо , с който дори не сме се докосвали на живо и т.н. и ми каза че се държа като хлапачка , а съм на 23 години. Толкова ли съм наивна за да смятам че двама души могат да се обичат без да са имали сексуални отношения тъй като на въпросното момиче което споделих историята си и беше най-чудно това ?!?
1
0
maridin2008
maridin2008
25.09.2013 14:41
аз така се запознах със съпруга ми, първо в сайт за запознанства чрез съобщения (тогава още нямаше скайп), после се чувахме по телефона, а година и половина след като започнахме се видяхме и на живо, после известно време се срещахме и накрая заживяхме заедно, след 3 год. сключихме брак и сега не мога да си представя да го няма в живота ми
0
1
Лъки Ънликиев
Лъки Ънликиев
25.09.2013 13:56
това е трепетът, о4акването, приказката на 4ата !!
вижте се - има видео4атове колкото щеш.
има и един израз "Прави каквото трябва, пък да става квото ще !"
опитай с видео.
или ще се влюбиш още пове4е, или ще разбереш приказката. аз още съм омаян от една такава връзка, макар, 4е си остана само на ниво приятелство.
пък може да излезе нещо красиво и истинско !! опитай видео, а ако нещата се развият - защо и реално място...
0
1
Христина Трифонова
сигурна съм че не е женен или обвързан все пак съм разпитала общите ни познати понеже имаме такива
0
1
ogor4ena
ogor4ena
24.09.2013 22:52
здравей датикажа невярвай много и аз така се запознах с един човек големи обештания р всичко супер а накрая мисе обади женаму да мисе кара чесам писала есемеси на мажай изпаднах в ужас а той мисе скара че мразел да му пишат есм дано притеб нее така успех
0
1
Христина Трифонова
Преди броени минути се чух с него по телефона и сърцето ми все още не спира да бие силно да става каквото ще аз ще изчакам тези месеци докато се прибере в България , а после каквото сабя покаже !!! Може да съм наивна но щастлива
0
1
анонимка
анонимка
22.09.2013 13:30
Моя приятелка също се запозна с мъжа си по интернет.От 4-5 години са заедно и имат прекрасно детенце :) Живей за мига и прави това,което ти казва сърцето...:)))
0
0
altera
altera
22.09.2013 13:09
Наивната, права си...знаеш си как седят реално нещата, но така ти е приятно както с него(най-вероятно ще го оспорят някои), но нищо не пречи да продължиш. Да,може след време,ако нещата не се развият добре да съжалиш за времето, но нали сега се чувстваш щастлива и това е важното.
0
0
Христина Трифонова
не исках да пораждам негативни емоции може да съм в голяма лъжа потребител 665675 , но е красива лъжа която не искам да спира никога преди това и с никой преди това не съм се чувствала така , а относно интернет и социалните мрежи не смятам че са нещо лошо , очевидно е че и ти ползваш интернет така че не виждам какъв е проблема , но все пак благодаря че изрази мнението си .
С най-добри чувства Наивната
0
0

Рейтинг

2.7
Общо гласували: 7
50
42
31
24
10
Дай твоята оценка: