Майка му ме мрази

Майка му ме мрази
imgИмам си сериозен приятел вече от 1 година , с който много се обичаме . От доста дълго време се занимаваме и това е третия път в който се събираме. Аз съм на 17, а той на 20. Миналата година когато се събрахме за последно, той беше приет да учи, но в последствие реши че не иска да го издържат родителите му и напусна и почна работа.

Още от самото начало като тръгнахме, той криеше от майка си че си има приятелка, но защо ли ? В последствие се запознах с родителите му и те уж ме харесваха докато в един прекрасен момент той ми казва че майка му е казала че не иска да ме вижда, нито да хода у тях защото аз съм го била накарала на спре да учи . . . Какво мога да направя ? Винаги гледам да се държа добре с всички, но явно това е грешка. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Нина
Нина
08.12.2015 10:16
Имам връзка с приятеля си две години и съм на 20години и не виждам нищо,което да му пречи И да учи,И да работи :) И аз и моят приятел учим и работим едновременно,живеем заедно и успяваме да си плащаме всичко,пък даже и за почивки остава време и финанси. Ти като негова партньорка трябваше да му обясниш колко важно е да запише висше,и че трябва да го завърши. Веднъж спреш ли няма пак да почнеш и след време ( ако изобщо сте заедно ) ще видиш каква глупачка си била. Нали за това сте заедно? Да си помагате,да си казвате къде грешите и тн. Любовта не е само снимки във фейсбук и **** !!!!
0
0
аз
аз
27.09.2013 15:39
боже мой оставяй го що за изперкали хора щом от сега ви държи сметка майка му представи си ако имате нещо по сериозно той на 20 години а оставя майка му да му държи сметка и аз имах подобна история и само си троших нервите 2 години няма смисъл
0
0
Наталия
Наталия
26.09.2013 11:14
Марияна ти четеш ли изобщо ? Той сам си е решил да се отказва.
Ей, тия свекървенски простотии...Много им е лесно да обвиняват някой заради грешките на децата си или всъщност заради своите собствени грешки, било то във възпитанието на детето или своето!!! Свеки се почуства се застрашена(и аз не знам защо)от младото девойче и хайде то виновно за всичко! Писна ми от властни майки, дето ако могат със сина си в едно легло до края на живота му ще спят.
2
0
П-П
П-П
24.09.2013 17:39
има много хора със същия като твоя случей не се притеснявай проблема е че майката не може да приеме че сина и обича вече друга жена не е същото като при жените при тях с майките се разбират винаги но при мъжете е обратното до определена възраст се нуждаят от мама а после не им трябва и на тях започва да им липсва чуството на обич и гледат да те нагрубят за да те намрази а тях обича но не при всички е така
0
0
Ели
Ели
23.09.2013 19:09
Аз какво да кажа като моя приятел даже не иска да ме запознае с майка си. Заедно сме 2 години, познавам сестра му, баща му( родителите му са разведени и живеят даже в различни градове), баба му, хората ме приемат добре. Обаче за 2 години така не намери време да ме запознае с нея. Дочух разговор, в който ни кани на гости, да се запознаем, ама той даже не го спомена. Идвала е в града ама той отново дори не ме попита дали искам да се запозая с майка му :D Така че не знам кое е по- лошо да те мрази или изобщо да не си я видяла. Обясни на жената, че не си виновна ти, че той е прекъснал образованието си, макар че в тази ситуация той трябва да те защити пред нея.
0
0
Марияна
Марияна
23.09.2013 18:28
Извинявай много, но заради теб си е изоставил образованието. Разбирай, че си е прецакал живота.
Имате сееериозна връзка от цяла една година и сте се събирали три пъти вече. Т.е сте се разделяли два пъти?
Е каже те ми как точно да не Ви мрази майка му?
0
2
Цветелина
Цветелина
22.09.2013 21:49
Ако с него се разбирате, да не ти пука. Но в един момент той трябва да каже на майка му все пак,че те обича .. Ако няма смелостта да го направи и да защити любовта ви, не ти трябва.
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
22.09.2013 16:42
Ами да не ти пука! В крайна сметка е важно да се разбирате с приятеля ти. Въпреки че е много лошо да се говори така зад гърба на хората. Не е било правилно и приятеля ти да ти казва какво е казала майка му за теб, а да се опита да се харесате взаимно и да няма търкания между вас още от сега.
Поговорете си първо двамата по тази тема, а ако проблема се задълбочи, седнете и с майка му да си изясните какви ви са проблемите и защо е това нехаресване от нейна страна. Може да си има причина жената..
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: