Приятелят му ме сваля

Приятелят му ме сваля
Имам щастлив брак от 10 години. Съпругът ми е грижовен и добър човек. Нямаме конфликти и сериозни проблеми. Но нещо ме тревожи напоследък и не зная какво да направя.

С най-добрият приятел на съпруга ми сме семейни приятели. Тяхното семейство също е стабилно. До сега сме имали прекрасни приятелски отношения. Напоследък обаче забелязвам, че приятелят на мъжа ми започва да проявява друго отношение към мен. Той просто ме сваля.

Много ми е неприятно защото не искам да разваляме приятелството ни. Не смея да споделя и със съпруга си защото не знам как ще реагира. Приятелят му стигна до там да ми прави предложения за тайни срещи.

Объркана сън, не знам какво да направя. От къде можа това да ми се случи ? Как спокойно и добре си живеехме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (31)

Изпрати
аз
аз
22.08.2015 17:44
Намери начин да докажеш това на жена му и им гледай сийра,няма да посмее повече
2
0
аз
аз
22.08.2015 17:39
Идва ли ви наум,че може и съпругът да е замесен,,,ей така да види колко му е вярна съпругата.
2
1
Просто Аз
Просто Аз
21.06.2015 11:12
Щом Ти си объркана значи има нещо там и трябва да си помислиш дали искаш да излезеш с него тайно или не. Ако Ти не се замисляш и не си объркана от всичко това просто го изгони от животът си и кажи на съпругът си но ако той ти харесва и имаш някаква тръпка към него ..... си решавай сама какво и как да правиш. Преди да направиш каквото и да е си помисли добре.
1
0
juja
juja
02.01.2015 04:39
Кажи на мъжа си че приятелят му нещо май започва да ти е противен няколко пъти прави така че ти да си права и после му кажи забеляза ли това забеляза ли онова ей такива работи за да не излезеш ти виновна защото може този човек да ти по черни живота като каже например че се натискаш на приятелят му на мъжа ти и ти ще патиш за това че отказваш никога не знаеш какво мисли един човек винаги си имай едно на ум
0
1
ивайла
ивайла
08.05.2014 22:22
За какъв приятел на мъжа си говориш щом те сваля. Това не еприятел а предател...сякаш са се свършили другите жени та опрял до жената на приятеля си. Имайки това впредвид - действай и спасявай брака си...
2
0
лили
лили
25.02.2014 22:07
Вие какви жени сте,не мога да разбера . Щом се замисляш.....ясна и тя .
2
1
Галя
Галя
22.02.2014 22:08
Хей, съветниците- били ли сте подобна ситуация? Споделихте ли със съпруга си? Знаете ли, че има и такива мъже, които след това ще ти вгорчат живота , ако споделиш подобно нещо и винаги жената излиза виновна в такава ситуация. Или " си е въртяла очите - или нещо друго " че да я задява друг мъж. Като препатила от подобно нещо, бих казала на жената да си реши сама проблема, като категорично отреже мераците на приятеля. Ако се държи колебливо, това е знак, че все пак " и се иска и на нея" . Всеки сам си кове съдбата :)
5
0
Таня
Таня
25.09.2013 16:43
Направи така, че да не се събирате. Деликатно и постепенно разреди срещите и намали времето, което прекарвате заедно. След време по някакъв повод може да споделиш със съпруга защо така се е случило, но мисля, че е излишно. Все пак жената е тази, която пази семейното огнище.Не е нужда да са вкарва ненужно напрежение и интрига.
1
0
аззз
аззз
20.09.2013 12:43
Кажи на мъжа си без да се притесняваш за приятелството им защото този олигофрен не е никакъв приятел на мъжа ти,той е измекяр и колкото по бързо се отървете от него толкова по-добре за вас !!!!
5
0
S
S
20.09.2013 12:41
Сподели със съпруга си!!! И изобщо не се занимавай да обясняваш на "приятеля", че не е редно и т.н. Кажи на мъжа си какво се случва! В никакъв случай не се опитвай сама да решиш проблема, защото съпруга ти рано или късно ще разбере и няма да е очарован. Сподели му и двамата решете как да действате нататък. Няма да му стане приятно, но поне ще бъде сигурен в теб и няма да те подозира за наред. А и ти ще получиш подкрепа и разбиране. Все пак сте семейство и за да е стабилно семейството трябва да си споделяте и да се подкрепяте. Забелязах, че много хора те съветват сама да отрежеш натрапника и не мисля, че е редно, защото първия въпрос на мъжа ти след като разбере ще е "Защо не ми каза?" а не може вечно да криеш от него защо не ти е приятен тоя човек. Сподели му, така и ти ще си по-спокойна и той. Успех и щастлив семеен живот! :)
7
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: