Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичам сегашния си приятел, но имам чувства и към бившия си

Обичам сегашния си приятел, но имам чувства и към бившия си

Обичам сегашния си приятел, но имам чувства и към бившия си
Здравейте!
Наскоро си направих регистрация в този сайт и затова ще Ви помоля да не бъдете прекалено сурови с мен. . Просто отчаяно се нуждая от съвет

Започвам с това, че съм момиче на 17 години и имам дългогодишен приятел. Заедно сме от почти година и седем месеца. Той ми е първият. Много го обичам, той мен също, въпреки че често се караме и то предимно за глупости. . Преди няколко дни, обаче, случайно се срещнах с бившия ми приятел, с когото също имахме дълга, но много бурна връзка.

Когато го видях, всичките ми мисли относно това, че съм го забравила, се изпариха и сякаш чувствата ми към него се върнаха. Направих опит да осъществя контакт с него чрез фейсбук, но имам чувството, че не иска да си пише с мен. Държи се добре с мен, но усещам, че вътрешно го боли, когато си пише с мен.

Обичам ужасно много сегашния си приятел, но усещам, че имам чувства и към бившия ми. . Какво да правя?
Благодаря за отделеното време!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
лили
лили
11.08.2015 15:36
Аз Има чувства към 3 ма. Бившият ми приятел с който живеех 4 г. Разделих ме се намрих си двама секс с тях е уникален. Този където бях 4 г. Се върна да ме моли да се съберем от ново. Не знам дали съм готова само знач че ги искам и тримата. И тотално вече се побърках не знам какво да правя кой да избера.
0
0
hristina
hristina
06.10.2013 23:19
Недейте така да упреквате момичето това е нормално аз съм на 23 и съм в почти същата ситуация живях 2 години с бившия си приятел по стечение на обстоятелствата го оставих сега съм с друго момче с което ще се женя обичам го с цялото си сърце но имам чувството че имам още чувства към бившия ми защото останаха много неказани неща м/у нас може би и при вас е така опитай се да помислиш има ли ненаказани неща помежду ви и ако има опитай се да ги промениш защото ще ти тежи на съвета и винаги ще се чудиш амиако небеше станало така какво щеше да е дали ощенаистина нямам чувства още към него
0
0
Бай ти Тоз
Бай ти Тоз
29.09.2013 20:55
Счупена стомна не се лепи.Стой си с последният приятел забрави за първия иначе чудо ще видиш,въртиопашка си но май ще си страдаш.. много си малка още .Който седи на два стола пада хм хммм опичаи си акъла.Ти си като магаре което от две купи сено незнае коя да зобне.
3
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
28.09.2013 14:31
Стой си със сегашния си приятел и забрави за оня другия. Ако си имала нещо с него, нямало е да се разделите и да си хванеш нов.
4
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: