Дали има чувства към мен

Дали има чувства към мен
Здравейте на всички. Моля ви за съвет относно един интересен въпрос: Как да разбера дали той има чувства към мен или евентуално ако няма, как да му се харесам?
Историята ми е следната:

С един колега работим заедно в екип от близо 3 години и сме добри приятели. Обаче го обичам много и и искам да сме нещо повече от приятели. Казвала съм му, че го обичам и какво искам, но той отбягва темата.

Не показва дали има чувства към мен, понякога казва нещо мило и се държи по-нежно от обикновеното. Случвало се е да се караме на такава тема. Казвала съм му, че ако няма чувства е по-добре да не се виждаме, а той ми казва, че не иска да се разделяме. . .

Преди време е имал трудна връзка и тя го е зарязала. Това малко ме тревожи, че може да оказва влияние. Той е скорпион (тъй като почти всичко което се пише в хороскопите за моята зодия е вярно, аз съм телец, и смея да им вярвам) и това сигурно има някакво значение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Ели
Ели
03.11.2013 10:55
"ОтРилаПланина", много благодаря за съветите!
0
0
Рила
Рила
02.11.2013 23:22
Поздравления за това че си му казала как се чувстваш към него. Само и той да бе така решителен и нямаше да го пишеш този въпрос. Но уви. Ето ги мойте 3 възможни причини защо не е решителен и хем не иска да се разделяте, хем не ти дава стабилен отговор:
1. жената преди теб го е наранила и той се бои от същото
2. харесва те но нещо незнайно го спира да отвърне чувствата
3. не те харесва и не знае как да ти го каже за да не те нарани.
1 и 2 причини са хубави защото когато сте заедно усамотени може да му кажеш че наистина го харесваш и че ако се плаши че може и ти така да му направиш както бившата му е направила - бърка се. Нали имаш шанс да го разубедиш. Можеш да го попиташ защо не ми дажаш отговор и не си решителен. Нали не се карайте - просто нормален разговор. Но ако е 3. остави го. Дори и да е нещо друго или той да те харесва и пак и пак да не е решителен просто го остави - все пак губиш си времето с човек който не знае какво иска. Той затова не ми харесва все пак ако наистина те уважава ше ти каже истината така така та дори и да не иска да ти каже защо не иска да е с теб поне да не те бави и да си губиш времето с него. Така просто не е хубаво да те държи в неисвестност и само да си убъркана.
Как да му се харесваш питаш? - тука приемаме че не те харесва много много но искаш ти да почне да те харесва. Просто си прекарвайте добре и прави нещата които обича, но това пак може да е несполучливо и ти ше си кажеш нещо греша а вината не е в тебе. Все пак ти и идеална да си към него то изисква от човека до тебе да го оцени - не го ли оценява, не знае ли какво иска само ше ти гувби времето пак. Успех :)
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: