Още обичам бившия си

Още обичам бившия си
Здравейте! Момиче на 15 съм. Бившият ми приятел много ми липсва, все още го обичам. След като се разделихме разбрах, че съм му била забавление. Мина половин година от раздялата ни. Засичаме се по купони, закачаме се. Но той е коренно различен човек. Преди не беше такъв, сега е груб. Опитвам се да го забравя, но когато го погледна в очите, когато чуя гласа му, когато усетя аромата му, всичко се връща. Спомням си за всичко което ми е казал, спомням си целувките му, прегръдките му, ВСИЧКО.

Той пак иска да му се вържа, кани ме на кафе, сами. Знам, че пак ще ме залъже и ще ме предаде. Отказах му няколко пъти, но не знам до кога ще издържа. До сега 4 пъти сме се събирали и разделяли заради неговите изневери. Всеки път едно и също, но с всеки следващ път той става все по-студен и безразличен. Как да продължа ? Постоянно мисля за него. Благодаря на хората, които ще ми подадат ръка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
bambi
bambi
01.06.2014 15:56
Според мен има два вариянта или се дръж по недостъпно тоест подавай му сламката, но не пракалено.Един път отвръщай, втори не примерно сато те покани насрещасъгласите и в последния момент я отложи...или пък изобщо не де обаждай а като те попита кажи че си забравила. Мисля,че ме разбираш. А другия вариянт боли, неболи казваш си, че не е за теб и с малко воя го преодоляваш. Успех !
2
0
миро
миро
30.05.2014 00:55
Ами на 15г сте, не знам той на колко е ама предполагам и той ще е горе долу там. Колко още гаЖета ще имаш и той най-вече...
3
0

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: