Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Имам чувства към брат му...

Имам чувства към брат му...

Имам чувства към брат му...
Здравейте, искам да ви споделя мой проблем, за който ми трябва съвет. Имам си приятел от една година и живеем заедно но от скоро започнах да усещам че имам чувства към брат му. Той също живее с нас.

Постоянно мисля за него и търся причина да го заговоря. Той си има приятелка и знам, че тези чувства не са правилни. Как да постъпя в тази ситуация.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Loredana Lecaché
Loredana Lecaché
15.07.2018 22:22
При мен се получи някога същото. Близоста на девер ми ме възбуждаше и ставах неадекватна. Един ден съпруга ми забеляза неразположението ми и ме попита. Отговорих му, че близоста на брат му ме притеснява. Съпруга ми се позамисли и попита, дали брат му иска нещо от мен, опитва ли да флиртува, предлага ли ми. Не, държеше се прилично. Дори спазваше дистанция. Но реших да споделя със съпругат ми, че всъщност когато е около мен се възбуждам и имам желание да ме обладае. Но той не ме забелязва. Мъж ми ме попита, дали аз съм му намеквала или давала повод. Не бях. Все се надявах той да вземе инициативата.
Вечерта в леглото разговорът ни продължи. Съпруга ми ме попита, на истина ли ми се ебе от него(цитирах буквално). Отговорът ми беше, че не съм съвсем сигурна, но ако си поиска, не знам как ще реагирам. Живеем в една къща. Което означава, че в перспектива това ще ме измъчва. Тогава мъж ми какза:
- Според мен е по- добре, ако наистина го желаеш да му дадеш. Познавам те добре и мисля, че това няма да се отрази на брака ни. Но ще се успокоиш и ще намали желанието ти.
Помислх и казах:
- Ами ако ми стане навик? Знам, че няма да ме зарежеш. Но ти е брат и се опасявам от усложнения. Да не почне да ме преследва и да иска други неща. Да не стана причина за разрив м/у вас.
Съпруга ми опита да ме успоки, каза:
- Познавам го добре! Първо ще ме пита, не би предприел нищо без мое съгласие. Тогава ще се разберем.
Беше ми доста чудно, все пак са братя. Ние нямаме комплекси и задръжки. Правим го и в присъствие на приятели. Дори ми е предлагал, ако искам да се разменим, но сега...
Около три дни след този разговор, бях в банята. Наложи се да отида до спалнята да си взема от чантата нещо. Както си бях гола, излязох. Девер ми живее на горния етаж. Мислех, че съм сама. Но точно пред спалнята се сблъсках с него. Слязъл да си прибере таблета, който беше забравил. Гледахме се доста време без да проговорим. Тогава взех инициативата и казах:
- Ще се къпя, искаш ли да дойдеш?
Гледаше ме жадно и отговори:
- Защо не! От доста време забелязах как ме гледаш. Казах го на брат ми, мисля, че ти е казал.
- И аз му казах, така че къде е проблема? Идваш ли?
Последва ме в банята, после и в леглото. Да, беше хубаво! Но установих, че с моя си е по- хубаво.
Помисли, може би трябва и ти да го споделиш с твоя.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2017 16:48
Мм, изключително неприятна ситуация. Знаеш, че не можеш да си с брат му, предполагам. По0добре изясни сама за себе си какво искаш и ако не искаш да си с настоящия си приятелм, по-добре му кажи, без да го залъгваш.
4
1

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: