На 48 съм и още не знам дали ще го срещна - продължение

На 48 съм и още не знам дали ще го срещна - продължение
Много време ми трябваше да се реша да напиша моята изповед и то с малко подробности. Ще направя малко допълнения към моята история. Малка се омъжих и разведох. От брака имам дъщеря която отгледах сама. Баща и само плащаше издръжка и нищо повече. Имах няколко връзки, но за втори брак не съм си и помисляла. Така при последната ми връзка нещата останаха неизяснени и аз сякаш се затворих в себе си.

Реших, че или много искам или няма това което търся. Наистина живеех с майка ми защото тя беше болна и се нуждаеше от внимание, но не постоянно. Никога не съм позволявала на родителите да ми се месят в личните взаимоотношения. Отидох на нова работа, която ангажираше много от времето ми, но нищо не се случваше. След време заминах за чужбина и вече 5 години не съм в България.

Но изглежда мъжете и тук са като навсякъде. Явно типа който си оформям в моето съзнание е на изчезване. И сега идва развръзката. След като го споделих с вас и получих толкова мили и конкретни отговори, една от читателките Калиопе ми предложи да си оставя скайпа или имейла за контакт.

И тъй като съм новачка не се съобразих да и го пратя на лично съобщение, а го поместих в отзивите. Така получих няколко покани от господа в скайпа, но ме заинтригува само един и оттогава си комуникираме непрекъснато. Не знам какво ще излезе от цялата ситуация, но в момента чувствам, че отново живея. Този човек има невероятната способност да те накара да се почувстваш специална.

Аз която си мислех, че такива запознанства не са сериозни съм изумена от това, което ми се случва. Не искам да мисля какво ще стане след време, но в момента съм щастлива.

Споделям това на всички които са загубили вяра като мен, че някъде я има тяхната половинка и да не губят надежда, че ще я открият. Просто ако не опитат няма да разберат.

Още веднъж благодаря за подкрепата и желая на всички много късмет в личния живот.

Коментари (6)

Изпрати
Константина
Константина
24.11.2014 22:24
Не прибързвай с изводите,а помисли.Не мислиш ли ,че този човек може би ти казва това,което искаш да чуеш? Мъжете са обиграни и хитри.Не се поддавай толкова лесно.
6
0
Аля
Аля
02.10.2013 17:00
Радвам се за теб. И все пак бъди внимателна. Интернет е пълен с манипулатори и лъжци. Колкото по-голяма кула си издигнеш, толкова по-отвисоко ще паднеш.
Но ти пожелавам това да не ти се случва...:)))
6
0
misi frost
misi frost
02.10.2013 12:40
Радвам се,че си намерила някой след толкова търсене.Ама в днешно време всеки е с едни критерии и все търсят идеалния и накрая си остават сами...радвайте се на това,което имате хора!Някои и това си нямат :)
1
0
svetlio
svetlio
30.09.2013 01:30
Коментарът ми за това е, че си изключително добронамерена и позитивна личност разбрах за теб от разказа ти...Такива като теб "споделям лично мнение" си мисля, че страдат най-много в личен аспект. Аз си мисля, че всичко с времето си и нещата се случват. Дерзай!...
2
0
43
43
30.09.2013 00:01
Много се радвам за теб !
1
0
Усмивката
Усмивката
29.09.2013 23:20
Много хубава статия! Благодаря ти от сърце, че я сподели! :) Вдъхна ми надежда. Желая ти здраве и хармония в сърцето, за да сбъднеш съкровените си мечти и да бъдеш истински щастлива!
1
0

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: