Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Вместо тя да се влюби в мен, аз хлътнах до уши по нея

Вместо тя да се влюби в мен, аз хлътнах до уши по нея

Вместо тя да се влюби в мен, аз хлътнах до уши по нея
Здравейте, искам да споделя и моята история, тъй като досега никага несъм го правил. Значи започвам лятото да работя в Несебър като барман в хотел на Ол Инклузив. Работата ми се стори адски смотана, чувствах се като домакиня или проститутка, само има наливаш на тия туристи и нямат напиване говедата.

Падна ми самочувствието, абе като цяло ми беше гадно не ми беше даже и до мадами, тъй като и персонала беше адски зле и така до преди няколко дни. Аз на бара идва едно девойче, поръчва ми пепси и тогава стана химията - имах колега до мен, който ми каза, че забелязал как прехвърчат искрите и явно му повярвах, защото и аз го усетих. На следващия ден щом ме видя на бийч бара, ми махна от далече и се усмихна и нещеш ли след 5 мин. идва и сяда на бара.

Разменихме няколко приказки, поканих я да излезем - тя се съгласи без никакво отрицание. Вечерта всичко беше хубаво имаше и доза романтика, започнахме да се натискаме на една пейка в парка, чудих ме се къде да го направим и решихме да си вземем квартира. Взехме си квартира започнахме любовната игра но пениса не ми стана.

Бях поттиснат знаех, че ме търси само за секса и това явно ме спираше. На другия ден тя не дойде при мен на бара, а аз я питам защо вече си бяхме разменили телефоните, а тя ми отговори, ми аз не съм такава. Както и да е започнах ме пак да излизаме, тя разбра, че не ми е безразлична.

Аз я питам ще те видяли пак, тя ми казва да, ако ме поканиш на гости във вас, както и да е поканих я, разбрахме се за датата. Всичко беше ОК, тя си замина за София писахме си 2 дена постоянно след това в един момент ми пише, че аз съм бил сериозно момче, а тя не можела да излиза с мен и с други.

На мен ми стана адски кофти, чувствам се излъган, нямаше секс но искам сега да си върна достойнството, а аз истрих всичко за нея -снимки, телефони, фейсбук щото като и видя снимката и полудявам, не си намирам място в нас. Пък несъм лош пич, имам си фенки и сам желан мъж, много навътре го приех и си внуших някой неща, а тя ме излъга .

Вмен ли е проблема или в нея, вместо тя да се влюби в мен аз се влюбих. Чувствам се отчаян, аз съм от Пловдив
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (26)

Изпрати
BarMan-ът
BarMan-ът
21.05.2015 15:53
Абе Пич, както ти си има много яки бройки и си ги зарязал така итя теб макр че не си и станал бройка на нея. Жалко че не си отбелязал точка + но следващият път дано да ти стане. Не се коси, ако си яко барманче ще има още много .... бройки - От личен опит ти го казвам колега !!!
0
0
nora
nora
04.05.2014 23:27
Не си успял да и завариш главата и това те тормози , ако беше обратното щеше да ти е безинтересна, и при двата пола е така
9
0
диян
диян
03.12.2013 14:44
аве ей аз на твоите годинки две 4екии правех и после цяла нощ дъно търсех дали има нямаше не е кат на морету кой ги измисля тез истории бе аман...
2
2
:Д
20.11.2013 15:09
купи си виагра :Д :Д :Д
5
1
08019
08019
16.11.2013 18:31
Ами "пич" слез на земята братле .
1
0
але
але
15.11.2013 12:16
"Вместо тя да се влюби в мен, аз се влюбих" - това пък какво значи??? Ами щом си толкова самонадеян, затова си си намерил майстора.
14
0
НоМърси
НоМърси
24.10.2013 12:39
На всеки се случва да не му стане , ситуацията е комплексна ...както и да е ..Секса не се прави само с к*р, секса се прави с мозък първо , после с други части от тялото...Щом основната е отказала - не всичко е загубено - къде са ти пръстите, ръцете, езика и т.н - почваш да й доставяш удоволствие - накарай я да скимти от кеф, пък може и ти да се възбудиш- ако ли не - поне момичето няма да е валат..
16
1
мяуууу
мяуууу
10.10.2013 14:05
леле, млади момчета пък вече имат проблеми с ерекцията... ами нормално е да избяга девойката, да не ти стане пениса при съприкосновение с голо женско тяло значи имаш съмнително физическо или психическо здраве, а всеки избягва странни, болни или различни хора.
А относно влюбването ти в нея... това е просто увлечение. В основата на всичко е човешкото его и когато биваш отхвърлен, в кръвта навлиза хормона адреналин, което поражда тръпка към въпросния субект. Уви това трае само докато егото бива задоволено....:)
4
1
Stoqn Peichev
Stoqn Peichev
08.10.2013 17:58
вече кат сам си в нас самолета лети,всеки ден излита,тогава явно съм бил поттиснат нещо
0
0
честито
честито
08.10.2013 00:22
Нищо, случва се и в най-донрите англ семейства :)
Има равновесие в тоя свят - не може само в теб да се влюбват. И твоят ред идва рано или късно. Ама без пишка - сори - само мама ще си те търпи ;)
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 14
56
46
32
20
10
Дай твоята оценка: