Аз, той и тя

Аз, той и тя
Здравейте! От известно време има едно момче към което не знам дали имам чувства! Той беше с най добрата ми приятелка, но между тях не вървеше и започнахме да излизаме и един ден той просто ме целуна, а аз бях вцепенена и не знаех какво да направя и не му отварнах а се обарнах на другата страна!

Той призна че има чувства към мен! И оттам тръгна всичко сега имаме отворена връзка смисъл той е още с моята приятелка, но те не се виждат и двамата знаят че няма как да са ЗАЕДНО!

Но той ми призна че се вижда с друго момиче и аз се направих, че няма нищо, че не ми пука, но не е така аз изревнувах много и мисля, че той усети! И започна да ми казва, че аз съм искала така да се измъкне с една дума, но аз му казах, че се пак аз сам искала така!

Но днес когато ме чакаше той видя че говорех с едно момче и ме попита дали имам среща с него и аз казах да и той започна да ревнува и се ядоса леко и започна да ме обвинява че заради мен е тръгнал с моята приятелка и аз естествено се разсърдих стана ми тъпо че ме изкара виновна!

Проблема е там че аз започвам да го харесвам, а знам че няма начин да сме заедно защото приятелката ми няма да бъде съгласна да бъда щастлива с него!

Моля ви дайте ми съвет какво да правя, мисля че започвам да изпитвам чувства кам него и то силни а и много ревнувам за това че той се вижда с друга освен мен, но такава е връзката ни и той се сагласи заради мен а сега аз не знам как да му кая да спре да се вижда с онова момиче се пак коя сам аз!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
...
...
11.10.2014 01:06
"отворена връзка" същинска к*рва.
0
0
Андриана
Андриана
05.10.2013 18:34
Мдаааа... България просто чупи всички рекорди по количество тъпотия на квадратен сантиметър!
3
0
krisi_veleva
krisi_veleva
22.09.2013 20:24
Ако държиш на приятелката ти, не си заслужава да загубиш приятелство, заради мъж, казвам от личен опит...знам, чувствата не можеш да ги контролираш, но те рано или късно изчезват, обаче приятелството не можеш да го върнеш. Тежко е, но факт.
1
0
Инчето
Инчето
20.09.2013 22:00
И преди в други писма съм го казвала:)за мен понятието "отворена връзка" е неприемливо и само можеш да си загубиш времето с такъв тип отношения:)но естествено това е само моето мнение,ако мислиш че така ти е добре ок,но ако искаш да имаш момче което държи да бъде само с теб и да се обичате трябва да спреш да се съгласяваш само с тези неангажиращи неща!Успех:)
0
0
възмутена
възмутена
20.09.2013 16:05
Най - напред се научи да пишеш, а после мисли за гаджета!
1
0
Стела
Стела
20.09.2013 15:46
Защо не вземеш да отвориш една граматика и да се научиш да пишеш. А и да почетеш някоя книга - няма да ти е излишво. От това, което си написала става ясно само, че някаква каша е забъркана и ти участваш в това - в бъркането на кашата. Не се занимавай с тия глупости. Човекът се прехвърля от момиче на момиче и на теб не ти прави впечатление, че просто си една от следващите! Гледай си уроците, научи се да говориш и пишеш като хората, за да не ставаш за смях, че си млад човек. Оставете го всички този Дон Жуан. Не си заслужава да занемаряваш себе си, да наскърбяваш приятелката си, да лъжеш заради него. Ще го преживееш.
2
0
tarino
tarino
20.09.2013 10:04
разколебано момиче:или вземаш момчето,или се чупи.не си играи с огъня/съдбите на останалите/.
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: