Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Хлътнах по новия си съсед

Хлътнах по новия си съсед

Хлътнах по новия си съсед
Здравейте отново. Вече наистина имам нужда от съвет как да постъпя. Изписала съм няколко истории и както знаете съм на 15, но си харесах момче, по - точно мъж който е на 28. Купи си апартамент точно срещу нашия и по време на ремонтите се засичахме постоянно и ми допадна. По - късно разбрах, че си няма приятелка, но не бях осведомена правилно за неговата възраст.

Мислих, че е около 21/22 годишен. Тази вечер той ми писа, намерил ме е някак си и не сме си писали нищо кой знае какво освен как си, какво правиш и такива неща. За моята възраст мисля доста трезво и зряло спрямо връстниците ми и съм по сериозна във връзките ми, не съм си позволява никога връзка за по 1/2 месеца.

Винаги е било сериозно, но в повече случаи след известно време на човека до мен му се струвам скучна и нормално, защото те все още си мислят детински. Искала съм по - голямо момче до себе си / мъж / , но когато разберат за възрастта ми, те се отдръпват, дори и преди това да са имали симпатии към мен. Честно казано изглеждам по голяма и често хората се заблуждават.

Сега не съм сигурна дали той има някакво намерение да се получават нещата, но ако продължим да си пишем може да се появят чувства от моя страна. Какво да правя? Правилно ли е предвид възрастовата ни разлика, а и житейския опит? Колкото и да съм по съзряла все пак има неща за които нищо не знам и е нормално.

Моля ви изразете мнението си, дали да си пиша с него и дали е правилно да се получава нещо м/у нас?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
ттт
ттт
19.12.2013 15:29
Поредната дрисла, дето се мисли за голяма...
3
2
Рила
Рила
26.10.2013 19:54
Годините са само номер. Това е истината според мене но в този случай най-добрият ми отговор е че не е за теб той. В смисъл зряла си казваш и всичко е точно но на 15 години си. Аз ако бях на негово място нали на 28 години аз изобщо не бих ти писал за каквото и да било с тебе. Наистина когато човек е пълнолетен може да си излиза с когото си поиска зашото в нашето общество сме се научили че удариш ли 18 вече си възрастен - без да взимаме фактори като зрялост, преценка, отговорност и други качества които тряя пълнолетните да имат. Та пак казвам възрастта е само номер но в твоя случай според мене е различно. Все пак затова на тоя свят има педофили - те са на 100 години и си харесват момичета/момчета на по 10. Даже ме плаши това че той си пише с тебе като че ли сте набори. Аз пак казвам дори и да си хубава 15 годишна просто не е редно някой на 28 години да ти пише, особено за почване на връзка и тнт. Аз не знам той знае ли че си на 15 щото тва не е нормално наистина. В смисъл той тряя да мисли за женитба вече та с момиче на 15 да се занимава. Наистина прекрати писането и флиртуването с него е най-добрият ми отговор.

Не ме разбирай пограшно нормално е да си харесваш по-възрастни мъже. Така и аз бях - на твойта възраст много учителки ми допадаха :D но друго е. Все пак мъжко съм, ама вие момичетата сте по-уязвими та за връзка не е хубаво. Успех :)
1
0
Нана
Нана
11.10.2013 03:12
аз съм на 18 ,а приятелят ми е с 10 години по-голям.Любовта няма точно определена възраст.Само дето отначало родителите ти трудно ще го преглътнат аз бях също на 15 когато се запознах с половинката ми.Имаме и едни познати от същия квартал с 14 години разлика и мъжа също си я е взел от 15 годишна.Не знам защо така се получава ,но може би някои момичета просто порастват по-бързо от връстниците си и търсят сходствие в мисленето.Трябва да знаеш ,че отначало и на него може да му е трудно да преглътне възрастта ти,но ако те харесва и ти него,защо не.
1
0
anonimen
anonimen
10.10.2013 09:14
виж и аз мога да се нарека момиче защото според мен все още съм си малка,но съм омъжена с дете и разликата между мен и съпругът ми е 12 год..аз съм на 23 а той е на 35,и се обичаме,просто рабери че за любовта няма граници,ако мислиш че може да се получи нещо давай пробвай но и също така внимавай.
0
0
ж
ж
07.10.2013 19:38
Не е правилно.Нали си наясно,че той ще иска само секс.Говори с майка си-тя ще ти каже същото.Само ще се разочароваш.Ако ти харесва да си влюбена,няма лошо да е в него,но не отивай по-далеч.Като бях на 15,дори 25-годишните ми се струваха дъртички.За теб-най-много 19-годишно момче.Не бързай да порастваш-после няма връщане назад.Късмет!
2
0
Весела
Весела
05.10.2013 21:44
Благодаря за съвета и честно казано не си падам по възрасти мъже, дори когато чета разни истории за 16 годишни момичета с мъже на по 34/35 се меко казано отвращавам. Плаши ме дори факта когато написах излечението, че харесвам мъж на 28. Вярно е, че си падам по зрели момчета, но по най - много на 19/20 годишни. За първи път ми харесва мъж на 28. Но на външен вид изглежда по млад и се заблудих.
0
0
Весела
Весела
05.10.2013 20:05
Нямах предвид скучна в такъв смисъл. По - точно темите които вълнуват връстниците ми за мен са прекалено детински. Техните разсъждения са все още като на ........деца. Това е нормално, но аз се чувства не на място поради причината че трябва да се смея на неща, които за мен не са смешни и едва ли не са глупави. Заради това и има само 2/3 приятелки на моята възраст с които намирам обща тема на разговор.
0
0
MK
MK
05.10.2013 19:57
След като даже на връстниците си си скучна, къде си тръгнала с по-големи?
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: