Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не знам дали наистина ме обича

Не знам дали наистина ме обича

Не знам дали наистина ме обича
На 30 години съм, от 6 години имам връзка. Човекът, с когото съм в началото ми показа какво е да си обичан, да означаваш нещо за някого. За мен той е всичко, много го обичам и ако съм без него ще умра от мъка. Проблемът обаче е, че за тези 6 години той не ме запозна със семейството си, все ми казва че не е дошъл моментът.

Питала съм го дали не крие нещо, но винаги ми казва че не крие нищо и че когато му дойде времето тогава ще ни запознае. Когато излизаме сме само двамата. Живеем в малък град и даже не излизаме в нашия град, а ходим в съседния, който е по - голям. От приятелите му познавам само трима.

В момента е сърдит на родителите ми, защото не били дали пари за построяването на къщата, в която ще живеем (тази къща се прави от 3 години, защото нямаме много средства), само неговото семейство било дало малка част. Кой родител би дал пари на някой, който даже не е представил дъщеря им на семейството му? Приятелят ми даже не е седнал да поговори с тях какви са намеренията му спрямо мен.

Когато му казах, че ще искам пари от родителите ми, той отговори че не бил просяк и те ако искали да помогнат сами щели да предложат да му дадат. Вече нямал да вземе и стотинка от тях и не иска да ги вижда. Правили сме си планове как ще обзаведем къщата, че някой ден ще си имаме дете, а сега ми каза, че аз нямало да живея в тази къща, защото съм щяла да отида на готово.

Като го попитах така ли ще я караме цял живот, той ми отговори че засега не можел да ми предложи нищо друго.
Моля Ви, кажете ми как да постъпя? Наистина го обичам и не мога да си представя и ден без него, ако остана без него ще се съсипя, ще полудея. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
77
77
22.11.2015 00:21
Той е дал отговор на въпроса ти!На твое място бих го изоставила!
0
0
Мила
Мила
28.01.2015 13:36
Разбирам, че в малкия град не е лесно и че сигурно чувстваш, че си инвестирала много обич и емоции в тази връзка. Но ти си най-важната в случая и ако той се държи така наистина не вярвам че ще "умреш от мъка без него". Намери сили да прецениш добре ситуацията.
Няма да ти давам конкретен съвет, защото решението е само и единствено твое.
Наскоро написах една статия за това дали е редно да се чудиш дали половинката ти наистина те обича, надявам се, че ще ти помогне да си отговориш сама на въпросите които задаваш.

0
1
Мила
Мила
28.01.2015 13:39


"Да анализираш половинката си" Мила Петкова
0
0
Деница
Деница
19.11.2013 09:52
Строи къща,а ти нямало да живееш там?Ами,това е достатъчно основание да си тръгнеш.
2
1
Але
Але
14.11.2013 08:08
Станала си 30 годишна жена а нямаш грам мозък в тая кратуна, 6 години се натискаш при някакъв нещастник, който пет пари не дава за теб. Безхарактерна и слаба жена ли искаш да си цял живот и да те мачкат. Неможела да живее без него - я се осъзнай малко, толкова ли искаш да си нещастна цял живот бе жена... След още 10 години или 20 като си кажеш че си нещастна душа която цял живот е била толмозена и никога не се е чувствала добре знаеш ли кой трябва да обвиняваш - само себе си. Това е от мен - суровата истина и сега ако имаш смелост иди си търси щастието където наистина ще го намериш - далеееече. Ако ли не страдай си цял живот и знай че човек каквото сам си направи и господ неможе да му го направи. В случая за лошо..
2
1
Citrinn
Citrinn
13.11.2013 23:55
Разкарай го! Той има нужда от ортак, не от приятелка...той търси някой да му помогне финансово, а не някой кйто да го обича...Ако останш с него първо ще те настрои срещу семейството ти, и после когато те изолира от тях и станеш напълно зависима от него, ще те тормози и ще ти брои залъка...ще ти държи сметка за всяка стотинка, ще делите всичко като съквартиранти, а не като нормално семейство...Освен това що за човек ще ходи с момиче шест години и няма да я запознае със семейството си или с приятелите си?! Когато имаш нещо хубаво, на което се радваш, обикновено искаш да се похвалиш с него пред всички...а той те крие, защо?!! Да не би да се срамува от теб?!! Не си губи времето с такъв нещастник!!! Заслужаваш някой да те обича безусловно и безплатно!!!
5
1
RRR
RRR
13.11.2013 23:01
Зарежи го. Аз живях с един такъв 15 г. , на който не познавах приятелите, с майка му случайно ме запозна след 4г. и някъде тогава отидох у тях за първи път. Не искаше дете, защото имаше момиче от предишен брак. Неговите пари бяха за него, а моите 2 заплати общи. Все ме караше да искам от родителите ми по 500, по 1000 лв, за части за колата или др. негови неща. Купих си апартамент в София и той го ремонтира, защото с такова се занимаваше. А когато си намери любовница и се изнесе искаше да му платя труда за ремонта от преди 3 г., защото си тръгвал с празни ръце. Точно тогава ми свърши платеното майчинство и за първи път имах нужда той да ми помогне.
За това съм сигурна, че и твоя не става, и след време ще го разбереш и ще съжаляваш.
0
0
Катя
Катя
13.11.2013 21:49
Много Ви благодаря, че отделяте време да прочетете това, което ме мъчи. Благодаря за съветите.
0
0
Ема
Ема
12.11.2013 23:58
Бягай! Бягай докато можеш. В момента си влюбена и заслепена. Но този мъж не те уважава, а никоя жена не заслужава да сусипва живота си с такава личност.
Ако те обичаше и държеше на теб щеше да те запознае с всичките си роднини и приятели. Човек, когато не иска... си намира оправдание.
А и няма такова нещо, като СЕГА НЕ МУ Е ВРЕМЕТО. От 6 години сте заедно... времето даже е минало.
И това: "ще дойдеш на готово" Е ЖАЛКО.
Стегни се. Бъди силна и зряла и вземи решението да потърсиш по-добра партия и по-добър живот. Иначе след години много ще съжаляваш.
0
0
misi frost
misi frost
12.11.2013 14:47
Скъпа ти го обичаш,а на него ти си му удобна(че даже и къща му строиш) :) Нещата ,които описваш наистина ми приличат на признаци на изневяра.Когато сме виновни сочим с пръст другите,за да отнемем вниманието от себе си.Твоичкия май си има нова любов.А ти-моля те събери си мислите и багажа и се махай!Щом отсега си се разтреперила да не те зареже и му лижеш подметките с извинение,след 5год боя за закуска,обяд и вечеря ще са ти дневната дажба ¨любов от любимия¨ .И в следващата/тите ти връзка/и поставяй СЕБЕ СИ на ПЪРВО място.Млада си все още ходи си търси щастието другаде!Успех :))
0
0
Рила
Рила
12.11.2013 01:31
Като цяло не ти е лесно в ситуацията в която си. Защо? Заради него. Без него проблем нямаш. Според мене трябва да го оставиш и да си намериш някой свестен. Както казваш не можеш да го забравиш и тнт но както казват времето е най-добрият лек. Отначалото може да трябва да си внушиш че е наистина много зле да си с него (не че има нещо невярно в това) и че като си помислиш за него се сещаш само за глупостите и лошите моменти. Бих искал да ти дам хубав позитивен отговор но няма от къде. Нито те познавам нито те знам, мъж съм та защо да взимам твойта страна? - Зашото е правялно. Кой мъж на към 30 не води приятелката си до родителите? Наистина ако се срамува от тях или ако не ги харесва - добре, става но да ти го каже. Щом казва че чака правялния момент значи наистина е така или те просто лъже. И после като продължавам да четем историята ти става по-лошо. Техните давали пари - твойте не? Точно както ти казваш защо родителите му ще дават пари за къща за сина си и бъдещата му жена която не са срещали? Тия глупости не минават и в 1-ви клас. Груб е към родителите ти като казва че той не е просяк макър че СЕ НУЖДАЕ от тяхната подкрепа... груб е с теб като ти казва че няма да живееш в къщата в която сте вложили време и тнт през последните 3 години... Прави планове за къщата а няма финансите да осигури правенето и което ми говори че е безотговорен. Според мене ти трябва да си щастлива че не сте в брак с този и че нямаш деца от него, иначе тогава би било много по-труно да го оставиш. Сега нищо те не спира. Свободна си като птица. А и знаеш мъже под път и над път. Това е моето мнение. Не си губи времето с него. Трудно е да кажеш - добре до тука сме но е правялното решение и ти имаш силата в ръцете си. Аз ти давам само моето мнение. Обгради се с хора които те подкрепят като родители, близки и приятели и ше преминеш през този период по-бързо. Все пак не ти е 1-ва любов та да не можеш да го разкараш. Тва е хубавото човек докато не е в брак - с този с онзи докато не се намери правялния. Иска ти се този с когото си сега да е правялния ама според мене не е, и ако той беше рицъря на белия кон ти нямаше да задаваш своя въпрос тука. Успех :)
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: