Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не знам дали изпитва това, което и аз

Не знам дали изпитва това, което и аз

Не знам дали изпитва това, което и аз
Гонена съм от една болест от която всеки се е разболявал. Тя се нарича "любов". И не тук не става дума за харесване. Не това е много по-силно. Даже мисля най-силната сила на този свят е да обичаш. Но в 21 век нещата са по различни.

Аз не съм живяла в миналия век, но са ми разказвали. Разказвали са ми какво е истинска любов. В момента не знам дали изпитвам точно това, но аз съм влюбена в едно момче от моето училище. Та не съм сигурна дали той ме харесва. Но има един много странен навик.

Като минава покрай мен, поглежда към очите ми като го забележа веднага започва да си върти погледа. Не знам дали изпитва това което и аз, а не искам да ставам нахална. И много по често и по често го виждам през нощта. Даже бих си позволила да кажа всяка нощ. Не знам. Когато мине покрай мен, усещам как сърцето ми бие два пъти по силно.

Краката ми треперят два пъти по силно, отколкото когато падна. А когато го погледна и той вече ме гледа, ми иде да отида и да го целуна. А когато не го забележа (приятелката ми казва когато е на близо) той поглежда към мен и не отделя погледа си от мен, докато не завия и не се виждам (знам го защото ми го казва моята приятелка от вида на :ЧАК КАТО ЗАВИ И ВЛЕЗЕ В СТАЯТА ТОЙ ПРЕСТАНА ДА ГЛЕДА КЪМ ТЕБ)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
десислава
десислава
29.11.2014 00:02
не го гледай,както той те гледа втренчено.просто от далеч потърси контакт с него.примерно ,поискай му някакъв учебник.но не го гледай.аз имах един такъв случай,който после чух от негов приятел че ме е харесвал в началото ,ама аз съм го гледла много смешно и съм му изглеждала глупава.
0
2
УшмиФка
УшмиФка
28.11.2014 15:31
Кажи му. Заговори го, забий го. Започни да му се усмихваш, когато минава покрай теб, казвай му здрасти.. И да не те харесва, то поне си опитала. Няма какво да губиш.
7
0
Ванеса
Ванеса
10.12.2014 19:11
Благодаря за съвета:)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: