ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не знам дали има чувства към мен

Не знам дали има чувства към мен

Не знам дали има чувства към мен
Всичко започна преди 4 години, когато случайно се запознах с брата на една моя съученичка (за по кратко М. ). Той е с 8 год. по-голям от мен. Започнахме да излизаме и така той ми стана първият. Тогава М. живееше със сериозната си приятелка, но това не му пречеше да има връзка с мен.

Крадяхме всеки удобен момент да сме заедно, всичко беше прекрасно. Споделяхме си всичко, говорехме си за всичко, разказвахме си за живота ни до този момент. Накрая М се раздели с приятелката си но връзката ни остана както преди. С течение на времето всички разбраха за нас, но не спряхме да се виждаме.

Той живее 6 месеца в България и 6 месеца в Италия, там работи. Дори и когато го няма пак си говорим постоянно казва ми колко му липсвам, колко хубаво му е с мен, как иска да съм до него и т. н. Когато си е тук всичко е страхотно дори да не можем да се видим, всеки ден ми се обажда да ме чуе.

Дори когато сме скарани пак не спира да ме търси. Много често прекарвам нощите у тях излежавайки се до обед не ме пуска по рано да си тръгна иска да прекарваме повече време заедно, да се разхождаме, да сме си двамата и когато е болен иска аз да се грижа за него.

Но когато започна да говоря за връзката ни или за чувства той веднага сменя темата. Не знам има ли чувства към мен, дори не знам каква е връзката ни. Моля ви дайте ми съвет да продължавам ли да се виждам с него или да спра макар че имам чувства към него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
драган
драган
10.01.2014 02:41
зарежи го.там където има чувства,после приятелство няма,колкото и да те боли го зарежи,и недей се вижда с него повече,от опит ти го казвам
0
0
Мелинда
Мелинда
22.12.2013 09:17
Има категория мъже, които колкото и да се женят, обвързват и т.н., си остават .... ергени.
0
0
Димитър
Димитър
04.12.2013 01:04
Може би иска да сте едни много добри приятели и за това да не иска да имате връзка,а просто да си останете така близки за винаги,това е в добрия случай.Но щом е с 8 години по-голям от теб,нищо чудно да търси и прост секс,макар,че с това време прекарано заедно,малка или голяма част от него те е заобичала.Не знам какво да направиш,но ако тръгне да търси секс от теб без връзка,недей му се връзва,просто се отдалечи :)
1
1
Елияна
Елияна
02.12.2013 13:39
Плюй си на петите и бягай, ако не ти е само за единя секс, защото на него явно му е само за това. Отделно в Италия може да си има и друга, щом е изневерявал преди едва ли ще го спре нещо да бъде с друга жена и сега. Този тип мъже са си такива за цял живот, едва ли искаш да създадеш семейство с такъв кръшкач !!!
8
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: