Мисля, че не ме обича вече

Мисля, че не ме обича вече
Здравейте аз съм момиче на 21 години. Имам си приятел вече от почти три години. В началото беше забавно да сме заедно, но сега той се промени нито му се излиза, нито му се ходи някъде. Не говорим за сериозни теми и може да се каже, че като сме сами почти не си говорим.

Напоследък доста се караме за глупави неща, той е изнервен постоянно направо не може да се говори с него. Понякога си мисля че не ме обича вече. Няколко пъти сме се скарвали жестоко и аз съм си тръгвала, а той ми се е обаждал и моллил да се сдобрим като казва че ме обича, но незнам дали е истина вече. Много съм объркана. Какво означава държанието му ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
10.08.2016 15:23
Единственият вариант нещата да се оправят е един сериозен, спокоен и зрял разговор. Обсъдете нещата и заедно вземете решението дали да останете заедно или да се разделите. Ако виждате дори най-малкото съмнение, просто няма смисъл да си губите повече времето.
1
0
TheRapQueen
TheRapQueen
09.08.2016 15:06
Поговори сериозно с него.Чусвтствата не се изпаряват изведнъж.Вероятно има някаква причина.Не стой безучастна.Точно сега той има най-много нужда от теб.И не си и помисляй,че не те обича вече.Щом ти звъни и чак ти се моли значи изобщо не си му безразлична.Поговори с него. ☺
1
0
ммм
ммм
08.08.2016 18:17
Вероятно има някаква причина да се държи така - проблеми в семейството, в работата...(не че това го оправдава за кофти държанието му към теб). Трябва да поговориш с него и да го попиташ директно защо вече няма желание да излиза и не ти обръща достатъчно внимание.
6
16

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: