ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дали ме харесва или е било просто секс

Дали ме харесва или е било просто секс

Дали ме харесва или е било просто секс
Преди около 5 месеца се запознах с едно момче по интернет. Започнахме усилено общуване във Фейсбук чата , с намерението да се видим на живо. Аз съм от малко градче, той живее в София. Още от самото начало знаех, че километрите които ни делят ще попречат на пълноценната ни връзка.

Изобщо връзка от разстояние може ли да се нарече "връзка" Видяхме се уж се харесахме, но той страда от призрака "бивша" трудно му е да се довери на жена, тъй като предишната му приятелка го е предала по подъл начин и сега явно се пази от жените, макар, че това за неговата 30-се годишна възраст е някак си смешно да не може да направи разликата между жените.

Нямаше и два месеца от нашата връзка, аз си легнах с него. Той ми беше първия. (Един мъж оценява ли изобщо този факт? )Мина се време започна да се държи хладно, почти безразлично, не ми казва в прав текст, че иска да приключим взаимоотношенията си. При него е нещо от сорта "хем боли, хем сърби". Един ден ме избягва в друг ми търси сметка. Много съм объркана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
ивето
ивето
19.01.2014 17:29
просто му кажи–знам всичко и искам истината от теб!той сам ще се издаде.и мила ако някой не те гледа в очите като ти говори 100%лъже
4
0
Вяра
Вяра
19.01.2014 03:35
Има възможност да те харесва, но да е объркан. Фактът, че ще се запознали по интернет, показва, че на него му трябва повече време и дистанция, за да завърже нова връзка, за да се довери минимално. Че го е страх, страх го е. Въпреки това си дай сметка какъв мъж искаш до себе си - някой, който не го е страх да показва чувствата, или объркан мъж, който е склонен по-скоро да те наранява. Желая успех! :)
3
0
nasy
nasy
19.01.2014 03:16
Хм..Честно казано почти нищо не знам за него много е прикрит. Не мога да разбера какво мисли, при нас нещата стават с гадаене.
1
0
ивето
ивето
19.01.2014 00:41
да питам ,какво знаеш за него?дали не крие някоя жена
3
0
Цвети
Цвети
18.01.2014 22:29
Аз съм на малко по-различно мнение от останалите, изхождайки от собствения си опит. Според мен той се е стреснал, защото е започнал да държи на теб. Фактът, че ти е първият го е уплашил допълнително. Може би отвътре го яде мисълта "тя не се е наживяла, ще и се доживее и ще ми изневери". Страх го е, че ще го нараниш и затова се държи студено, опитва се да си наложи, че не му пука. При мен беше така,но с много търпение от моя страна и със сладки приказки успяхме да оправим нещата. Поговори открито с него. Попитай го. И, най-важното, слушай сърцето си! Успех!
3
1
Инчето
Инчето
18.01.2014 22:10
Това с невъзможността да прежали друга съм го минала и аз ...зарежи го този!Хайде,хайде толкова мъж на 30 години да не може да прежали една жена,ако наистина не е могъл е нямало да му се иска и да е спал с теб или в леглото хоп като на магия я е забравил...ехх колко ги обичам такива "отворковци".Моя съвет мило момиче е да не сезанимаваш изобщо с него,вземи го от съзнанието си "завлечи" го до "папка кошче" и натисни "бутона изтрий"!Успех:)
5
0
Деница
Деница
18.01.2014 14:36
О избрала си най-неподходящия като за първи път...
И съм съгласна с долния коментар.Питай го,ако тръгне да отбива номера-бий му шута.
3
1
Елияна
Елияна
18.01.2014 13:43
На въпроса дали мъжа оценява, ако е правилния ДА, оценява. Относно връзката ви има си ги такива хора, които са си нерешителни, ако питаш мен просто му постави точно и ясно въпроса, за да знаеш какво да очакваш и да не си губиш времето, ако няма сериозни намерения.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: