Дали той ме харесва

Дали той ме харесва
Ами аз съм от Стара Загора на 13 години. Харесвам едно момче от моя клас, но не знам дали той ме харесва! Той е по-богат. .

Събира се с други хора, които го карат да пуши. . до една степен това ме отблъсква от него, защото аз не пуша и не искам, но не мога да спра да мисля за него. . Има едно друго момиче в моя клас, което се държи ужасно със всички и предполагам, че той харесва нея, но не съм много сигурна! Какво да правя? Как да разбера дали харесва мен или другото момиче?

Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
baby hart
baby hart
10.04.2016 16:08
За историята по горе искам момичето да знае едно нещо-ОПРЕДЕЛЕНО те харесва.Никое момче не иска да е гадже с тъпа гаднярка.

Успех на всички момичета в лубовта.Пишете пак когато с любимота ви момче се съберете или промените избора си!
1
0
baby hart
baby hart
10.04.2016 16:04
Аз харесвам едно момче от моя клас,но най-добрата ми приятелка също ;(.Месец след като ми каза това започнах да мисля,че само ме дразни.Когато съм с нея и видим момчето,то ни каже нещо или ни помоли за нещо,тя започва да се лигави.ИЗЛАГА МЕ!!!На всичкото отгоре една гаднярка е чула да си говорим за него и съответно е разбрала,че го харесваме.Казала на другата ми ,,приятелка,, апък тя е казала на една клюкарка и ЦЕЛИЯ клас разбра!Утношенията с момчето не ни се промениха.
Дали ме харесва!?
0
0
Pixie
Pixie
24.09.2013 18:19
Може въобще да не му е до момичета, може да е неосъзнат гей, знам ли и аз. :) Наблюдавай поведението му към теб, към другото момиче, но не да го зяпаш като лудите, иначе може да отнесеш някоя псувня. :/ Усмихва ли се като те види? Поздравява ли те? Търси ли начин да бъде по-близо до теб? Моли ли те за услуги??? Ако не-съжалявам или не те забелязва, или харесва друга, или пък не го вълнуват момичетата в класа ви.
0
1
МК
МК
24.09.2013 15:48
На 13 харесва ЦС, КоД и ЛоЛ.
0
2
скдл
скдл
24.09.2013 14:50
Може и никой да не харесва.Смисъл нито теб нито нея.Ако има хубав характер ще те хареса каквато си.Опитай да привлечеш вниманието му ,да говориш повече с него.Ако не се получи той изпуска (предполагам)
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: