Дали ме харесва

Дали ме харесва
От известно време излизам с една моя приятелка на която гаджето й има приятел който аз харесвам.Излизаме четиримата и аз направо настръхвам като ме погледне,а той винаги ме гледа в очите :love:

Много е добър с мен и с прави на забавен.Веднъж те останаха на нашето място а аз си тръгнах и после приятелката ми каза, че той тръгнал след мен да си ходи.След няколко дни пак така си тръгнах по-рано и той си тръгнал след мен веднага.

Веднъж те излязоха в Морската градина, а аз си тръгнах направо и той попитал къде съм и защо ме няма и моята приятелка му казала,че няма да идвам и той си отишъл.Когато съм с тях той е весел, а когато си тръгна приятелката ми каза,че се натъжавал и се държал особено и странно.

Питала го дали ме харесва и той навел глава и се усмихнал засрамено.Казват,че ме харесва,но не знам дали е истина :blush: Не ми се излиза четиримата.

Искам само с него но не знам дали е уместно да го питам дали иска да излезе с мен.Да го питам ли дали ме харесва или не?Да го питам ли дали иска да излезе с мен или не? :?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
кико
кико
22.06.2013 12:07
Имам същата история но приятеля на гаджето на моята приятелка харесва приятелката ми .а пя няма никакви чувства към него .то той явно не
разбира това
0
0
Mariela
Mariela
06.04.2013 23:47
благодаря за съвета =]
1
0
анонимка
анонимка
03.04.2013 17:10
Попитай го дали иска да излезете,а след това ще си проличи дали те харесва или не.Забележи държанието му,когато е с теб!:)Мисля,че не е уместно направо да го питаш какво чувства-както казах ще си проличи.Късмет и дано да съм помогнала!:)
1
0
Ив
Ив
03.04.2013 16:33
ДА!
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: