Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Харесва ли ме или просто е приятелски настроен?

Харесва ли ме или просто е приятелски настроен?

Харесва ли ме или просто е приятелски настроен?
Аз съм на тринайсет години. Момчето което харесвам винаги ме е уважавало. В последно време той ме гледа постоянно. Винаги ако има нужда от гумичка или тъй подобни първо пита мен а не приятелите си. Имаше една случка. В един час един негов приятел ми извика че той ме харесва но после каза че си имал приятелка.

Винаги когато мина покрай него ме поздравява с усмивка. Не знам дали ме харесва или просто е приятелски настроен. Дайте ми съвет. Някои приятелки ми казват че може би ме харесва а други че просто ме уважава нищо повече. Той закача другите момичета но на мен никога не е посягал. Никога не ме е обиждал и виждам че май се срамува от мен. Когато разбра че го харесвам не ми се подигра не м и каза нищо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
30.03.2016 18:01
Щом се притеснява, може би има от какво :)
1
0
miglena
miglena
29.03.2016 18:26
Ами...щом ти е поискал гумичка, мисля че е влюбен в теб! Скоро ще се ожените и ще си имате още много деца, които ей така, като станат едва на 13 ще ви питат такива неща. А сега сериозно - не можеш да определиш дали те харесва само по толкова малко признаци. Ако все пак ти е интересно, сръчкай го във фейса, или харесай и коментирай нещо негово, пък той ако има интерес ще ти пише. На живо може да го е срам, но в имтернет бариерата пада по-лесно и мисля, че ще разбереш най-добре отношението му.
0
7

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: