Дали е любов или просто съм ѝ играчка

Дали е любов или просто съм ѝ играчка
Значи историята ми е следната, новобранец съм във Вуз, първият ми ден, запознанствата с групата беше перфектно, тогава осъзнах че прищраква някаква искрица между мен и една колежка. Така, но тя си има приятел от 3 години.

Още от първата седмица започнаха разигравките, погледите и усмивката(прелестна усмивка), игрички и така. Една вечер както се досещате, събрахме се да "пием", вечерта до 2 часа бяхме голяма компания, но след това останахме само аз и тя. (Тя изпи само 2 чаши бира )

През цялата вечер, когато всички бяха при нас танцувахме заедно, бяхме неразделни, усещах как ме придърпва към себе си и ме притиска, усещах топлината, аромата ѝ. След като останахме сами, танцуваме до сутринта по едно време се появи и първата целувка, но само това. Та на следващия ден тя коренно се промени, не ми говореше дори и не ме поглеждаше в очите.

Та опитах се да я поканя на среща, но отказа, попитах я за чувствата й и отговора беше, че било емоция за една вечер. Мина уикенда, на следващата седмица погледите към мен пак се появиха, тази прелестна усмивка, прекрасен чар.

Никога до сега не съм се влюбвал в обвързано момиче, не знам дали тя има чувства към мен, моля дайте ми съвет, какво според вас е добре да направя. .

Коментари (8)

Изпрати
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 05:15
Изтряскай я и после си продължавай живота спокойно.
0
0
Ирма Великова
Ирма Великова
20.03.2014 00:02
Не се заблуждавай, момче-тази малка играджийка лъже и приятеля си, и теб...флиртаджийките може и да са чаровни и интересни за малко, но-запитай се, би ли имал доверие на това момиче и би ли искал да рискуваш да си следващият,, пореден"...А пък ако и ти търсиш не бъдещата си партньорка в живота, а кратки неангажиращи заигравки-тогава, защо не...но не я вземай на сериозно/и я пази да не забременее, че тогава, като истински мъж, ще трябва да се ожениш за нея!/...
0
0
Анонимка
Анонимка
07.10.2013 10:48
Щом има втори значи има проблем с първия.
Пробвай нищо не губиш. : )
0
0
*****
*****
05.10.2013 09:59
Няма какво да направите, освен да чакате, показвайки вниманието си към нея. Тя е в етап, в който тръпката в настоящата й връзка си е отишла, но на нея й се иска да я изживявава. Затова флиртува с човек, в случая с вас, към който изпитва привличане. Нещо във връзката й липсва и тя се опитва да го запълни с вас или с някой друг, който й харесва. Такава е човешката природа, търси удовлетворение на потребнистите, където има дефицит. Можете да се окажете пешка, но и цар. Вземете под внимание само, че жените не харесват лесните мъже, също като мъжете харесват загадката и лова, освен специалното внимание.
2
0
к
к
04.10.2013 01:20
нашибай си една и си лягай.
0
0
GB
GB
02.10.2013 19:02
Недей бара там ден не ти е работа,щом момичето се е забило с теб докато си има приятел,ако тръгнете ще направи същото и с теб
0
0
gibson082
gibson082
02.10.2013 17:00
Аз пък прекарах почти цялото си следване във връзка с колежка и след това продължи. Макар и да не сме заедно в момента, остана едно добро приятелство. Аз бих те посъветвал да се пробваш, нищо не губиш.
0
0
МК
МК
02.10.2013 13:25
Да не се занимаваш с колеги. Поправка: да не се влюбваш в колеги. Ако не можеш второто, мини на първото. Повярвай, преживях го, накрая ще я намразиш и цялото следване ще ти се струва шибано. А, ако е, ще стане още по-шибано.
0
0

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: