Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дайте ми идея как да я впечатля

Дайте ми идея как да я впечатля

Дайте ми идея как да я впечатля
От тази година съм 8 клас и може да се каже, че много харесах едно момиче още от 1я ден. Тя е много красива и умна. Уча немски и честно казано ми се отдава, на нея също.

Но като за начало искам да ми обърне повече внимание. Тя се обръща към мен, само ако е за някое домашно или др свързано с немския. Много я харесвам и наистина я искам. Идеи? Моля ви помагайте! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
...
...
20.03.2014 13:31
Покани я на кафе все ще намерите обща тема на разговор, покажи и че се интересуваш не само от външния вид а от това каква е тя като човек. Направи и комплимент, попитай я от какво се интересува какво харесва, но не бъди нахален и груб ;)
0
0
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 07:54
Бъди искрен и си говори с нея. Това са най - важните неща. Трябва да види теб и че ти е интересна. Тя, като човек, а не като чифт цици и още нещо.
0
0
Магдалена Събева
Като за начало можеш да й направиш някакъв комплимент. Може когато няма други около нея да я заговориш и попиташ примерно какви са интересите й, хобитата й и т.н... но не като разпитване! От голяма важност е да бъдеш себе си също. Ако имаш недостатъци, опитай се да ги прикриваш, когато тя е наоколо. Заговаряй я по-често, само че не бъди прилепнал за нея като лепенка. Намери някаква приятна тема, за която да си побъбрите малко, а ако искаш предварително измисли резервна, понеже първата може да се изчерпи твърде бързо. Пожелавам ти успех с момичето и не забравяй да бъдеш себе си!
0
0
Елена Петрова
Супер щом познаваш момичето това е мн добре. Сега просто трябва да и покажеш какъв си ти всъщност. Момичетата харесват момчета, който са забавни (разкажи някой виц). Бъди мил и добър с нея, помагай и, поздравявай я, питай я как е, намери теми на разговор и говорете. Просто е само трябва да бъдеш приказлив (без да прекаляваш разбира се), забавен, весел и мил!
0
0
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 07:52
Всичко е добре, само този виц... Не е много добра идея според мен. :)
0
0
лили
лили
25.02.2014 14:24
Винаги бъди мил и любезен, и недей да бързаш.Покани я на мероприятие, което ще ви е приятно и на двамата. Но не я насилвай да приеме, подхвърли й и не бъди настоятелен. Ако си настоятелен, може да реши, че си "отчаян". За това не бива да ти пука особено. Отидете на кино, театър или на концерт. Успех и късмет:)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: