Дайте ми съвет, умолявам ви

Дайте ми съвет, умолявам ви
Здравейте. Момиче съм и съм на 16 години, ще ви разкажа на кратко моята драма. Преди 2 месеца се хванах с едно момче от съседния клас.

В началото не го харесвах особено, но после здраво хлътнах и дори мисля, че го обичам Да, но той е много несериозен, държи се много детски, лигави се, не ми обръща внимание, абе направо Ужас.

Късахме няколко пъти. Той ме режеше винаги първи, но после ми казваше, че съжалява и аз глупачката прощавах. Хванахме се пак като се надявах тоз път да е различно и наистина първата седмица се държа много добре.

Излизахме заедно през междучасията, говорехме си, смеехме се, беше супер, но за кратко Когато един ден той пак не реши, че трябва да ме отреже. Ей така, без причина. :cry:

Много ми беше тежко, мислех, че светът свърши за мен, все пак той беше първото ми гадже. Не ме питайте как се гледаме през междучасията.

Днес дори ми се обади новата му приятелка да ме пита защо съм звъняла на гаджето и, а аз заклевам се, здравей не съм му казвала, та камо ли да му звъня.

Чуваха се мъжки гласове и смях, подиграваха ми се за пореден път. :cry: Не мога повече, наистина нямам подкрепа в семейството. Най-добрата ми приятелка е обзета изцяло от гаджето й няма с кой да поговоря, нямам никой.

Моля ви, умолявам ви, нека тези, които имат опит ми помогнат. Как да го забравя ? Как да го накарам да съжалява ? Как да му го върна и да му покажа, че и без него живея или поне опитвам. :cry: :cry: [Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Христо
Христо
27.02.2015 11:04
Може би подхода ми ще ти се стори не традиционен и едва ли ще го приемеш, но и все пак искам да го споделя с теб.
Според мен трябва да му простиш и да го забравиш! Прошката е най-мощния инструмент, който би ти помогнал. Прощавайки на другите ти прощаваш главно на себе си и отваряш вратата си към нещо ново и много по-добро което ще ти се случи. Не се страхувай да сгрешиш защото от грешките можеш да извлечеш поука... ако някога ти се иска да поговориш с приятел можеш да се свържеш с мен...
https://www.facebook.com/hppolihronov
С удоволствие ще ти помогна! Всеки е минал по този път и ако познаваш добронамерени хора, които биха ти помогнали това може да те предпази от това да извършиш много глупости :)
Приеми протегнатата ми ръка!
4
0
Hristo
Hristo
19.04.2014 01:21
Душицо,на 16 има да ги сменяш докато найстина може би откриеш човека до себе си ;), така че спокойно , просто ти го отрежи следващия път в който той се сети за те и мини на друго ниво смени човека ;)
2
1
Хелиос
Хелиос
24.02.2014 01:29
Порасни :) .Не е лесно но се налага.
4
1
never_surrender
never_surrender
06.02.2014 14:11
Здравей, преди години преживях подобна на твоята история. И на мен ми беше много трудно,бях сама, отчаяна и нямах желание за живот. Много трудно го преодолях,но успях.Просто не мисли за него, като го видиш,не му обръщай внимание, или ако неволно го погледнеш усмихвай се и му покажи,че можеш и без него,това ще е най-голямото отмъщение,защото той си мисли,че не можеш без него и си съкрушена, покажи му че не е така, усмихвай се,смей се с приятели, излизай, не се затваряй в себе си.На мен ми беше трудно, но намерих нови приятели и те ми помогнаха да го преживея. Сега съм на 20 години, имам нов приятел,който ме обича безкрайно и ми го показва със всеки поглед към мен. Ще срещнеш своя човек, не се предавай при едно разочарование. :)
3
3
alivedevila
alivedevila
15.09.2013 15:31
Продължавай да го игнорираш. Живей наистина, защото това не е истинската ти любов, за първа може, но не е истинска. Несериозни мъже докато станеш жена, та и в последствие ще срещнеш прекалено много, много подигравки можеш да отнесеш, но факта си е факт - ти трябва да се държиш на ниво, без нападки, без отмъщения, без обиди, просто игнорираш, вирваш си нослето и продължаваш! :)
1
0
Mel
Mel
07.09.2013 13:37
Изобщо не се притеснявай и не си мисли , че го обичаш.Любовта е нещо далеч по-различно и ще го разбереш един ден, когато срещнещ сродната си душа.До тогава има да хлътваш и да се влюбваш още много пъти.Относно това какво да правиш съм напълно съгласна с Мила - просто пълен игнор!Нито той , нито тази , която ти се обажда заслужават вниманието ти.Като цяло радвай се на младите си години и се забавлявай,след време сегашните ти проблеми ще ти се струват смешни,но всички сме минали по този път.Бъди над нещата и помни,че да се ядосваш означава да се наказваш,заради грешките на другите.Ако все пак толкова ти се иска да ги затапиш , виждаш ми се умно момиче измисли една хубава реплика за следващият път , в който някой от двамата те заговори - нещо от типа на : "като те гледам се сещам,че природата найстина може да бъде много жестока." или "не разговарям с хора,който имат коефициент на интелигентност по-малък от този на стайно растение." има достатъчно реплики ,които можеш да си имаш за всеки случей под ръка.Желая ти успех :P
1
0
правда
правда
05.09.2013 20:39
Оставяй го и не му обръштай внимание , по умният винаги отстъпва .... Доколкото приятелката ти мога да ти кажа и на нея да биеш шута , защото ако ти беше истинска приятелка нямаяе да слага гаджето си на първо място , а на теб да ти обтъща гръб .... По това си личи , че тя не ти е никаква приятелка .
2
1