Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да го накарам да ми предложи

Как да го накарам да ми предложи

Как да го накарам да ми предложи
Здравейте! От скоро чета историите в сайта и в много от тях откривам себе си преди време. Винаги съм казвала, че каквото трябва да стане ще стане.

Имала съм много връзки и един път съм живяла с мъж (сравнително богат опит за 25 години). След последното разочарование бях заключила сърцето си и се подигравах с мъжете. Но преди две години открих мъжа на живота си.

Когато се запознахме бях толкова афектирана и наранена, че за сватби, годежи и тем подобни не исках и да чуя и ясно заявих тези свои претенции. От друга страна той се развеждаше и до ден днешен е на това мнение. . . Уви той успя да излекува раните ми да ме промени, да събуди в мен домакинята и любящата жена. . . сега вътрешно в себе си много искам той да ме направи своя съпруга, но не мога да се отметна от думите си. . .

Толкова много хора ме питат кога ще станем законни, а аз продължавам да твърдя, че един подпис не променя отношенията. . . Знам , че това е вярно. . . чувствам със всяка фибра на тялото си, че с този мъж ще прекарам живота си, мислим и за деца, дори да не подпишем. . . нарича ме моята жена. . . но не знам защо ме измъчва това, че никога няма да ми предложи, а аз толкова го обичам, че никога няма да поискам това от него. . . искам просто да се отърва от това чувство. . . надявам се, че ако (живот и здраве) имаме дете то ще изчезне. . . Това е моята история
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Жена
Жена
05.11.2013 09:22
Има една хубава поговорка, че мъжът се жени и предлага, когато той реши и поиска, а жената, когато я поискат. Ако той не иска да се жени, донякъде и от горчивия предишен опит, няма да ти предложи, колкото и да ти се иска. Но ако се обичате и сте щастливи, живеете в разбирателство и хармония мисля, че няма смисъл да си тровиш живота с тъжни мисли. Подписът не е гаранция нито за щастие, нито за остаряване заедно. Така че в случая трябва да уважиш и неговото желание, ако наистина го обичаш. Пък и някак си насила и изпросено не мисля, че си струва. Трябва да го направи с желание, а не защото ти го караш. Абстрахирай се и не мисли за това, ако е писано и то ще ти се случи. Но не си помрачавай щастието заради един подпис. успех!
1
0
elena
elena
30.09.2013 20:57
Благодарение на съветите ви му казах, че искам един ден да се оженим... Отговорът му беше това ли е най- важното? И тъй като той е бил веднъж женен му зададох въпроси като: Защо първият път за няколко месеца се е решил, а сега две години не му стигат? И защо аз трябва да плащам за грешките му в миналото?... Всичко приключи до там... Живеем заедно. Ставам всяка сутрин с него в шест приготвям му яденето, изпращам го за работа... правим опити за дете и чакам "един ден това да ме направи своя законна съпруга, но всяко нещо с времето си"...
0
2
семейна
семейна
06.09.2013 18:54
Както и други казаха, просто говори с него, ако трябва ти му предложи. И да не е съгласен и убеден в момента, един ден ако е готов, няма да има твоите притеснения, защото вероятно и той би се притеснявал да ти предложи, когато е сигурен, че ще му откажеш.
И аз като теб съм убедена, че един подпис не променя нищо, но все пак е приятно да се изживее тоя прекрасен ден и ако наистина се обичате, ще е завинаги.
1
0
bingo
bingo
05.09.2013 22:42

дай му да разбере 4е ще се разделите и ще видиш резу
лтата
0
4
Надежда
Надежда
05.09.2013 15:31
Предложи му ти!!Удари едно малко за смелост, направи хубава маса и му предложи!!Нищо не губиш!
0
2
Дидка
Дидка
05.09.2013 15:17
Колко ми е познато. Ако това ще те успокои, след като му родиш дете не вярвам нещата да се променят. Поне при мен не се промениха. Вече 7 години чакам да ми предложи брак, но уви - ще има да си чакам.
0
1
Sisolina
Sisolina
04.09.2013 09:04
Мисля, че сама знаеш отговора на въпроса си, но те е страх а няма нищо по-лошо от страха. Преодолей го, говори искрено и ще получиш искрен отговор, отлагането само ще те кара да страдаш повече.
0
3
sama
sama
03.09.2013 00:29
Защо, просто не му го кажеш, ако сте толкова близки и се обичате, не би трябвало да имате тайни и проблеми със споделянето. Въпрос на гордост ли е "да не се отметнеш от думите си"? Това не е слабост или потъпкване на ценности, напротив, това би трябвало да го поласкае изключително много, че е успял да те промени.

Това ни е проблемът, не сме искрени и открити с хората, с който трябва да сме, най-близките ни и любими и осъкатяваме животите си, живеейки в лъжи и илюзии...

Успех и дано мечтата ти се сбъдне!
1
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: