Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»За тези, които имат идея как да помогнат...

За тези, които имат идея как да помогнат...

За тези, които имат идея как да помогнат...
Сега предполагам трябва да се извиня предварително защото е малко странно, но ако някой има идея и знае как, нека каже мнението си и ми помогне, за което БЛАГОДАРЯ предварително.

Така, ами на кратко търся момче, на което трябва да се извиня адски много за нещо, което направих. Мина доста време, но това ме влудява от време на време.

И последния път започна преди няколко дни след като го видях в Русе. Мислех, че не е защото знаех от майка му, която не ме харесва особено много, че е заминал извън България.

Но го видях, разминахме се и малко след това аз погледнах в гръб към него и видях, че и той ме гледа, но беше с две момичета, а и се притесних, не го бях виждала около 2 години.

Нямам му нито тел. номер, нито скайп, нищо. Не искам да ви занимавам и да ви обяснявам защо искам да се извиня и за какво, защото се срамувам. Бях малка наивна глезла и сега вече осъзнавам грешките си.Ок.

Търсих го в какви ли не сайтове, но без успех. Знам за един негов профил в impulse, но не го е използвал адски много време, а и интересното, което е че няма негови снимки.

А данните са негови, та въпросните снимки са на брат му. Както и да е. Казва се Мартин Петров до колкото се сещам от преди прякор "Дъмбо", на 23 години е, висок е около 1.90, руса коса, сини очи слаб е.

Учил е в Механотехникум Русе (стрелково оръжие), живее в 4 блок зад блок Олимп в кв.Здравец север и май друго не се сещам.

Знам, че ще е нещо невероятно, ако някой го познава, но съм длъжна да опитам и така. А ако ли не, то поне дайте ми идея какво да направя за да го намеря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Папи
Папи
03.07.2011 00:14
Напълно съгласна съм с Нина. Или отиди до тях или фейсбук. А и нямате ли някой общ приятел, от който да вземеш номера му ?
0
0
Нина
Нина
14.12.2010 09:30
Аз съм от Пазарджик. Ами щом знаеш къде живее, ако много държиш да се извиниш, отиди у тях, но гледай майка му да е няма щом не те обича толкова или пробвай да го потърсиш във фейсбук. Няма начин да не го намериш там.
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: