Моля ви, дайте ми съвет

Моля ви, дайте ми съвет
Здравейте. Аз съм на 17 години и харесвам едно момче на 21 вече от 6 месеца. Писали сме си доста пъти, а и той дойде на моя рожден ден наскоро.

Показа ми, че наистина се интересува от мен и ме харесва. Проблемът е, че не излиза чак толкова често и не мога да го срещна никъде. Звънна ми преди седмица, но аз го отрязах.

Наистина искам да му се обадя тези дни, защото чувствам, че това е момчето за мен. Искам той да ми бъде първия макар и да не сме ходили(тъй като чувствам, че има нещо специално). Казвал е на мои приятели, че в мен намира нещо различно.

Моля ви, дайте ми съвет. Да му се обадя ли? Да му кажа ли, че го смятам за специален и искам да бъда с него ( и да съдя по отговора какво решение да взема?) ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Стрина Крава
Стрина Крава
25.08.2012 12:33
"Проблемът е, че не излиза чак толкова често и не мога да го срещна никъде. Звънна ми преди седмица, но аз го отрязах."
Да,да го "отрежеш" е добър начин да го срещнеш...никъде.
0
0
Мирон
Мирон
16.08.2012 00:15
Обади му се разбира се, но може да не използваш точно тези думи "ти си специален"...звучи малко тъпо
0
0
митко
митко
04.08.2012 13:17
Ще ти кажа като мъж, потърси го на кафе, но не му се предлагай, стой дистанцирана, за да бъдеш наистина различна от другите. Въобще не му казвай колко е специален и че искаш да си с него, тези неща не се казват, те се чустват. Ако си прекалено открита с него и му разкриеш чуствата си, рискуваш да спи с теб и да те зареже...

Не забравяй, много мъже ще ти свалят звезди от небето, само и само да спят с теб, но това не е любов ... а просто спорт за тях.
0
0
Someone
Someone
03.08.2012 17:08
Давай смело обади му се щом и той вече е проявил интерес към теб.А, и щом е на 21 не мисля че очаква да му се правиш на недостъпна.Това е моето мнение!
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: