Мъжете, които се молят на Бог, не са вървежни

Мъжете, които се молят на Бог, не са вървежни
Снимка: ezine.bg
Не знам какво става с този свят и на къде отива,
според мен само християнството може да доведе тази объркана държава до добър изход, и младите хора до морал. аз съм на 35 и не мога да намеря дама, на която да разчитам, по малките градове не дават много възможности, но аз не желая да се местя в голям град. Имам много въпроси без отговор, малко обърках живота си, след неуспешни 2-3 връзки, се отдадох на бизнес и така минаха няколко години и аз станах на 35, докато се осъзная, че моите връстници вече са бащи.

А момичетата не чакат, бързат да уредят живота си, да станат майки и всичко да потече както е редно. Имам странното усещане че ми е все по-трудно да се влюбя, сякаш това е било само за момчетата. Не съм отчаян, не е като да нямам оферти, но не мога да си обясня, защо младите хора не искат да вярват, не искат да се покайват и защо църквите в малките градове не се справят с младите хора.

Коментари (10)

Изпрати
Believer
Believer
30.03.2014 05:28
Вярвай и чакай, много християни в чакането отпадат, искай благословение, Бог знае сърцето ти и ще ти даде желаното, радвай се, че жената, която ще е до теб няма да те изостави или използва! Бог те пази от това и ще ти даде желаното семейство. Бог е верен и само Той е верен докрай
0
0
пламен
пламен
30.03.2014 10:20
разгледай коментарите,да видиш,как мислят хашите съграждани
0
0
Lieva
Lieva
19.03.2014 08:46
Това са глупости, защо църквата трябва да се грижи за младите? Да не живееш в миналото? Аз вярвам, че има Бог, но не вярвам в институциите, тоест в църквите и така наречените духовни лица. Стигнах до това заключение като четох една книга на Александър Дюма и отделно по новините бяха давали няколко пъти едно духовно лице да се пъчи и да псува. Родителите трябва да се погрижат за децата си, а не те да ходят и да се оплакват на света защо децата им са такива.
2
0
Деница
Деница
19.03.2014 00:53
Това,което си написал е голяма глупост извинявай.Не може заради една религия жените да бягат от теб като дявол от тамян.При тебе това трябва да стига до фанатизъм.Ти си бъди христянин,защо жена ти да не може да е будистка да кажем.Имах познат с такова мислене.Православно християнство и това е.Като кон с капаци.Това е страшно глупаво мъж на 35 години да говори така.Ти като се срещнеш с една жена и и кажеш някакви такива работи за покаяние как мислиш ще реагира.Никой няма да седне в днешни дни да ти се покайва,че снощи е изпил една ракия.Започни да живееш в новия свят.Вярвай си,но не налагай вярата си на другите.Ти си вярвай в чудесата на Исус,мисюлманите да се пазят от свинското,циганите да ги спасяват ято патки и стига с тея религии.Това е доказано най-добрият метод да се контролира обществото.Ето преди 2014 години хората решили,че историята за Адам и Ева звучи по-правдоподобно от останалите.И какво станало,понеже искали да спасят чуждите души те питат въпросче:"Ставаш християнин-живееш,не изповядваш нашата религия-режем ти главата".Брей,той бог много справедлив.И христянството пак не налага такава дискриминация.Мисюлманите с по 4 булки,като умрат 72 девственици,могат да си бият жените,каквото искат да правят.Съгласна съм с много неща написани в Библлията,съгласна съм универсален източник на информация,ама чак пък толкова...Вярвай си там,недей се бъркай в църковните дела и кой вярва,кой не вярва.Като умрем ще видим ква е работата.Ако греша-у пъклото.Тъкмо сега глобално затопляне ала-бала,от рано ще свикнем с високите температури.
1
0
Ния
Ния
12.03.2014 13:35
Защото църквите в малките градове не се интересуват от младежите.Църквата живее свой затворен хилядолетен свят.Ето защо американските църкви се пълнят с наша младеж.Там се пукат по шевовете от наша младеж, които усвояват освен английски език и друго поведение.Но те не са мързеливи като нас.Техните емисари обикалят градинки и паланки, чукат на вратата на българите и обещават спасение от техните църкви.А православния свещенник не знае в своето паство кой е жив и кой е мъртъв.
0
0
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
12.03.2014 10:08
Бог е един за всички,за едни може да е с име алах малах не знам си кво буда муда но ГОСПОД си е един за всички и е добре всички да се водят по 10те божи заповеди,а не по разни книжки,библии,корани,пембяни и тем подобни.Религията е личен избор,аз като мъж се моля и не ме е срам,че съм вярващ,Господ вижда всичко от горе и всеки получава каквото е заслужил рано или късно!
0
0
Яна
Яна
07.03.2014 23:57
Християнството се е справяло с хората в средните векове!!!Наивно е да мислите,че това време може да се върне.И никой на никого няма право да натриса своето виждане за морал.
2
0
вярваща
вярваща
07.03.2014 16:58
ха,аз съм мюсюлманка,а мъжът ми е християнин за нас религиите не са пречка,но знаеш ли , аз на сила се опитвам да се помоли на бог,дори по християнски.според мен в днешно време хората се кланят повече на парите отколкото на създателя.понякога искам да се събудя в някой от изминалите векове,където хората все още се радвали на простичките неЩА.
0
0
Трололо
Трололо
07.03.2014 19:10
Християнския, мюсюлманския и еврейския бог (поне според митологиите ви) са един и същи.
1
0

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: