ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Развенчани митове за безусловната любов

Развенчани митове за безусловната любов

митове за безусловната любов
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Истинска и изпепеляваща любов... Всички я търсим, но далеч не винаги успяваме да я намерим. Питайки се дали съществува, ние губим ценно време и просто бездействаме, чакайки нещо да се промени без ние да полагаме някакви усилия.

Но какво е това безусловна любов и съществува ли? Митовете за безусловната любов са много, като често именно те ни пречат да сме истински щастливи в една връзка и да разгледаме всички достойнства на човека до нас.

Ако се обичате безусловно, тогава връзката ви ще бъде на 100% хармонична

Любовта не е точна наука и понякога дори малките спречквания разпалват искрицата в отношенията ви. Не може да очаквате, че ако всичко е гладко, то това са идеалните отношения. Все пак дори в искрената любов вие можете да имате различно мнение от половинката ви и е напълно нормално да спорите. Така дори може да се каже, че се подобрява вашата връзка, учейки се да контактувате по-добре. В случай че имате някакви съмнение, тогава винаги можете да се обърнете към специалист, който да ви помогне да поправите връзката си.

Ако харесвате някой друг освен партньора ви, то това е сигурен показател, че не обичате човека до вас

Вие не сте слепи и е нормално да имате дори сексуални влечения към други хора, като все пак тук е важно да поясним, че не говорим за изневяра и трябва да можете да се контролирате. Това донякъде важи повече за силния пол и съвсем разбираемо може да дразни половинката им, но все пак е важно да разбирате, че това е чисто моментно привличане и не значи, че човекът до вас не ви обича. Гледайки менюто, все пак не е задължително да си поръчате нещо, а и вие винаги ще си останете десерта и най-сладката част от него.

безусловна любов

Ако ме обича истински, ще положи повече усилия, за да ме направи щастлива

Нима има точна формула, с която може да се определи щастието? Не, няма и за всеки това понятие има различен смисъл. За едни това са истински топлите и искрени отношения, а за другите - материалните неща. Кой е прави и кой не в тази ситуация не е важно, защото тук има значение само вие да се чувствате добре, но и да разбирате и да оценявате дори малките неща, а не с годините да се превръщате в мърморещи и разрушаващи сами връзката ви.

Ценете човека до вас и не се отнасяйте към него като към даденост. Безусловната любов е взаимно чувство и е важно вие също да полагате усилия, за да съхраните искрицата, а не само да искате от човека до вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest