ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за пролетен маникюр

Идеи за пролетен маникюр

Идеи за пролетен маникюр
Снимка: thehangedit/instagram.com
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Топлината, слънцето, настроението и вдъхновението са все неща, които свързваме с пролетта. Заедно с отминаването на студените мрачни и кратки дни, на дамите им се иска да ознаменуват наближаването на топлите летни ваканционни месеци с нещо свежо, пъстро и повдигащо настроението. Това важи не само за облеклото, но и за маникюра.

Топлото време асоциативно се свързва с топли цветове. Те галят сетивата и създават съответно настроение. През пролетта стремежът е маникюрът да бъде ултрамодерен, невероятно изглеждащ, зареждащ и в същото време изтънчен.

Изборът на такава визия започва с дължината на нокътя. Прекалено дългите нокти не са практични в топлото време. Късата или средна дължина на нокътната плочка е актуалното за момента. А цветовете? Най-добре да са ярки - розов маникюр, зелен маникюр, жълти нокти, сини нокти, лилави. Пролетният маникюр ще е на среден или къс нокът изглежда впечатляващо.

Класиката, наречена червен лак, ще продължи да бъде популярна и който харесва този цвят за ноктите си отново ще бъде в крак с тенденциите в модата на маникюра. Всеки може да избере своя оттенък на цвета, който му създава усещането, към което се стреми.

Пролетен маникюр

Камъните, рисунките на цветя, изработени като композиции, са актуални отново. Оригиналните стилове и техники, които съществуват, ще задоволят всяко изискване и ще направят възможно всяко хрумване.

Минималистичният стил е за тези, на които е омръзнало претрупаната визия на ноктите през зимата с нейните многобройни празници, изискващи по-сложни и тежки маникюри. Кремавият, бежовият, пясъчния и други леки и ненатрапчиви цветове са подходящи за минималистични визии на ноктите.

А тези, които обичат да експериментират и да променят често начина, по който изглежда пролетният им маникюр, са лунният маникюр и омбре маникюрът, богатите флорални мотиви и орнаменти, нийл - арт маникюрът, кристали, пайети, специалният прах, придаващ блясък и сияние на ноктите.

Маникюр в жълто
Снимка: Nail AddictionX/youtube.com

През пролетта е модерно всичко, което стои добре и се харесва. Модерно е и експериментирането, в което граница за фантазията и креативността няма, а мярката е единственото условие за успех на начинанието да се придаде оригинален вид на красивите ви нокти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest