Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква майка е жената Скорпион

Каква майка е жената Скорпион

Каква майка е жената Скорпион

Като цяло жените Скорпиони са добри в семейния живот - като любими, съпруги, домакини. Но дали са и толкова добри като майки? Нека да видим каква майка е жената Скорпион?

Бременност при жените Скорпион

Майките Скорпиони по време на бременност демонстрират висотата на самочувствие, решителност и отговорност. Те подхождат отговорно към въпроса за раждането на дете, внимателно изучават цялата информация, свързана с този въпрос и се опитват да бъдат възможно най-коректни. Но често бременните Скорпиони са атакувани от резки промени в настроението. Съпругът им просто трябва да бъде търпелив.

Острото им желание да ядат нещо необичайно посред нощ, заяждането на съпруга, избухванията поради недостатъчно внимание към нея и бременността им - всичко това са признаци на бременна жена Скорпион.

Ако сте избрали представителка на тази зодия за своя съпруга и ако тя е бременна, тогава в този случай можете само да се примирите, да и се отдадете и да издържите. Само по този начин можете да я предпазите от нервни сривове и проблеми с износванетона плода.

Мама и бебе

Майката Скорпион и нейните деца

Мама Скорпион е загрижена, изпълнителна, отговорна и много чувствена жена. Децата и никога няма да бъдат гладни или облечени в непрани дрехи, никога няма да останат сами вкъщи, никога няма да останат без нейното внимание.

Тя ще направи всичко възможно децата да растат в атмосфера на любов, разбирателство, честност и благополучие. И като цяло, Скорпионите майки могат да бъдат пример за подражание в много отношения. Като майки те са просто перфектни.

Майката Скорпион е и доста практична. Детето и ще има най-добрата количка, популярна детска градина, частно училище и силен университет. Тя е готова да работи неуморно, за да спечели всички предимства за детето си, независимо какво ще и струва това.

Но има един минус. Факт е, че те са твърде строги и взискателни с децата си, критикуват ги много. Но не защото искат да манипулират и командват децата си, не защото са лидери по природа, а само защото искат да научат децата на оцеляване, на постоянство, упорство и твърдост.

Майка Скорпион

Майките Скорпиони са много отговорни във възпитанието на децата си, те са твърде внимателни към моралните и психологическите аспекти на живота на децата си. Опитват се да ги научат на всичко само на най-добро и необходимо, готови са да пожертват свободата си за тях.

Звездни майки Скорпион: Деми Мур, Джулия Робъртс, Ан Хатауей, Софи Марсо.

Вижте още:

- Подходящи професии за жена Скорпион;

- Подарък за жена Скорпион;

- Брак с жена Скорпион;

- Връзка с жена Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest