Грижа за зъбите по време на бременността

Грижа за зъбите по време на бременността

Бременността идва с много отговорности, като в това число е и начинът, по който се грижите за зъбите си. Бременните жени трябва да спазват безупречна устна хигиена, тъй като от това до голяма степен зависи доброто здравословно състояние на бебето.

1
Бременност и Раждане - Как да преодолеем страха от раждане?

Как да преодолеем страха от раждане?

14.10.2018082

Раждането е естествен процес, фаза от живота на всяка жена, която дава смисъл на нейното съществуване. Страхът винаги се настанява в мислите на бъдещата майка, особено когато ще ѝ е за първи път.

Бременност и Раждане - Как да преодолеем гаденето при бременност?

Как да преодолеем гаденето при бременност?

10.10.2018055

Всяка втора бъдеща майка има този проблем -сутрешно гадене и повръщане. И докато причината за неговото възникване все още не е изяснена, има множество методи, които да ви помогнат да го преодолеете.

Бременност и Раждане - Митове за бременните, в които няма нищо вярно

Митове за бременните, в които няма нищо вярно

18.09.201802752

Когато една жена очаква дете, веднага я затрупват с препоръки какво може и какво не може да прави в този период. Но някой от тези съвети се оказват митове, в които няма нищо вярно.

Бременност и Раждане - Това е най-пълноценната храна за организма на бременните

Това е най-пълноценната храна за организма на бременните

17.08.20180102

Когото една жена забременее, трябва да увеличи приема на витамини, за да е сигурна, че бременността ѝ ще протече без никакви проблеми. А един от хранителните продукти е най-добрият микс от полезни вещества за жените, които очакват дете.

Бременност и Раждане - Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

08.08.20180305

Колкото и магическо да е раждането и последвалата го радост, всяка жена, преминала през този естествен процес, се нуждае от възстановяване. Има някои неща, които могат да се направят, за да го ускорите и да можете по-бързо да се радвате на вашето бебче.

Бременност и Раждане - Как да се справим със страха от раждането

Как да се справим със страха от раждането

05.08.2018074

Едно от най-важните събития в живота на жената е раждането. Да доведеш на света нов живот, не е лесно. Ето защо раждането е съпътствано не само с радостно очакване, а и с някои притеснения.

Бременност и Раждане - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180181

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

Бременност и Раждане - Как да се справим с корема след раждане

Как да се справим с корема след раждане

10.07.20180241

По време на бременността тялото на жената претърпява промени, с които тя трябва да се справи, след като се сдобие с рожба. Една от тях е размерът на корема, който значително се е увеличил.

Бременност и Раждане - Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

28.06.201807820

Бебето е най-голямото щастие за всеки родител. И макар за повечето мами и татковци да е без значение какъв ще е полът на бъдещото им отроче, други си имат своите предпочитания.

Бременност и Раждане - Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

19.06.20180152

Колкото и щастливи да ви прави очакването на дете, то е свързано и с някои неприятни изживявания. Несъмнено най-популярното от тях е сутрешното гадене. При някои жени отминава бързо, но други могат да страдат от него през цялата бременност.

Бременност и Раждане - Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

19.05.20180520

Повечето майки с умиление си спомнят времето, когато детето е растяло в утробата им. Колкото и съкровено преживяване да е бременността, тя е свързана и с някои неприятни състояния. Сред тях са газовете и тежестта в стомаха.

Бременност и Раждане - Рефлукс и киселини при бременност

Рефлукс и киселини при бременност

18.04.20180246

При някои жени киселините започват от самото начало, но при повечето това се случва след третия месец. С напредването на бременността и появата на неприятното парене зачестява.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни