ezine.bg»Статии»Семейство»Бременност и Раждане
Бременност и Раждане

Бременност и Раждане

Бременност и раждане от Ezine.bg. Съвети за бременни и бъдещи мамита. За бременността от А до Я.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои жени раждат момичетаКои жени раждат момичетаМного родители биха желали да планират пола на бъдещото си дете. Възможно ли е и защо някои жени раждат само момичета и така поколения наред? Кои жени раждат момичета?
Кои жени раждат момчетаКои жени раждат момчетаМного хора са нетърпеливи да узнаят пола на бъдещия си наследник и дори биха желали да направят всичко възможно, за да го предвидят дори още преди зачеването. Кои жени раждат момчета?
Какво знаят бременните за синдрома на Даун?Какво знаят бременните за синдрома на Даун?
21 Март
Марина
Всъщност децата със Синдрома на Даун живеят щастливо. Благодарение на достъпната информация и по-голямата заангажираност на обществото се увеличава броят на семействата, отглеждащи деца с Даун.
Талисмани, които помагат за забременяванеТалисмани, които помагат за забременяване
01 Март
Admin
Ползите на всички талисмани за зачеване, изброени тук, се отнасят само за истинските, натурални минерали. Вижте камъните и талисманите, които помагат за зачеване и задържане на плода
Безопасни методи за лечение на акне по време на бременностБезопасни методи за лечение на акне по време на бременностБременността е прекрасно изживяване, но често носи със себе си много вътрешни и външни промени. Безопасни методи за лечение на акне по време на бременност:
Празнуваме Бабинден!Празнуваме Бабинден!
08 Януари
Mariana
По традиция всяка година на 8-и януари се празнува Бабинден. На този ден се почитат бабите-акушерки, които някога са били единствената помощ на родилките.
Противопоказни храни и напитки при бременностПротивопоказни храни и напитки при бременностПо време на бременност диетата може да повлияе на здравето на майката или плода, затова е добре да знаете кои храни са противопоказани през този период.
Храни за зачеване на момичеХрани за зачеване на момичеВсеки знае колко важно е здравословното хранене по време на бременност. Но може ли храненето да повлияе на пола на бебето? Кои са храните за зачеване на момиче?
Кои съставки в козметиката са опасни при бременност?Кои съставки в козметиката са опасни при бременност?Много съставки в козметиката не са посочени като благоприятни или неблагоприятни по време на бременност, така че е добре да се информирате, за да направите правилния избор.   
Девет съвета за здравословна бременностДевет съвета за здравословна бременностБременността е специален момент, който често вдъхновява жените да правят по-здравословен избор за начин на живот. Ето девет съвета за здравословна бременност.