Бременност и Раждане

Бременност и Раждане

Бременност и раждане от Ezine.bg. Съвети за бременни и бъдещи мамита. За бременността от А до Я.
Раждане с оргазъмРаждане с оргазъмOrgasmic Birth – раждане с оргазъм, буквално преведено. Това е името на инициативата, за която се носи слух, че произхожда от Англия. След това се разпространява в САЩ, където вече е заснет документален филм.
Ползи бащата да присъства по време на ражданетоПолзи бащата да присъства по време на ражданетоУ нас през последните години все повече мъже присъстват на раждането на децата си, като има доста крайни и противоречиви мнения и от страна на двата пола относно тази практика.
Важни неща, когато планирате бременностВажни неща, когато планирате бременностНезависимо дали това е вашето първо, второ или шесто бебе, следващите важни стъпки ще ви помогнат да се подготвите за възможно най-здравословната бременност
Мога ли да забременея по време на менструацияМога ли да забременея по време на менструация
05 Ноем.
Геновева
Всеизвестен факт е, че докато една жена е в менструален цикъл и първите дни след него, шансът да забременее е по-малък. Но все пак той съществува. Така че забременяването по време на цикъл е възможно.
Как да възстановите сексуалния си апетит след ражданетоКак да възстановите сексуалния си апетит след ражданетоСлед появата на бебето животът на двойката неминуемо се променя. Но това не значи, че трябва да преустановите секса или пък да страните от своята половинка. Ето как възвърнете либидото си и да възстановете сексуалния си апетит след раждането.
Тези неща не се препоръчват на бременни жениТези неща не се препоръчват на бременни жениЗдравето и безопасността на бебето са от съществено значение, затова вижте 5 неща, които не се препоръчват на бременните жени.
Местенето на часовника повишава риска от абортМестенето на часовника повишава риска от абортПреместването на часовника напред или назад може значително да повиши риска за бременните, предупреждават учени. Макар разликата да е само един час, при местенето на стрелките рискът от. . .
Защо бременните повръщат?Защо бременните повръщат?Много бъдещи майки считат, че бременност и гадене са синоними. Макар че гаденето придружено с повръщане, да е често явление, от тях страдат само петдесет на сто от бременните. Защо бременните повръщат?
Жените, които искат да имат дете, трябва да правят това!Жените, които искат да имат дете, трябва да правят това!В някои случаи двойките успяват да създадат потомство от първия си опит, в други обаче – възникват различни проблеми, които възпрепятстват процеса. Ето какво би ви помогнало да забременеете по-лесно и бързо
Как да се справим с хормоните по време на бременностКак да се справим с хормоните по време на бременностПрез бременността поведението на бъдещите майки се променя заради бушуващите им хормони. Как да се справим с хормоните по време на бременност?