ezine.bg»Статии»Семейство»Бременност и Раждане
Бременност и Раждане

Бременност и Раждане

Бременност и раждане от Ezine.bg. Съвети за бременни и бъдещи мамита. За бременността от А до Я.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Противопоказни храни и напитки при бременностПротивопоказни храни и напитки при бременност
02 Март
По време на бременност диетата може да повлияе на здравето на майката или плода, затова е добре да знаете кои храни са противопоказани през този период.
Аюрведа правила за зачеванеАюрведа правила за зачеване
26 Февр.
Доктор Кулкарни всъщност препоръчва специална Аюрведа програма на всички жени, които желаят да станат майки. Програмата има сложното име Ваджакаранам - за да бъде успешна, тя трябва да бъда започната 1 година
DHA + Q10 за подмладяване на яйцеклеткитеDHA + Q10 за подмладяване на яйцеклетките
26 Февр.
Подмладяването на яйцеклетки се превърна в популярна тема през последните години. DHA и Q10 са важни хранителни вещества и се оказаха много важни за подмладяване на яйцеклетките и цялостно здраве. Ползи от DHA + Q10?
Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от абортиТази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти
26 Февр.
На диетата за увеличава шанса за зачеване са се доверили актрисите Холи Бери и Моли Симс, манекенката Криси Тейгън. Те са категорични, че именно тази диета за зачеване е помогнала да забременеят.
Пробиотици по време на бременност пазят бебето от атопичен дерматитПробиотици по време на бременност пазят бебето от атопичен дерматит
15 Февр.
Според проучване, направено от норвежки изследователи, ако бъдещата майка приема пробиотици през последните месеци на своята бременност, това може да предпази детето от атопичен дерматит.
Ползи за здравето от пробиотиците по време на бременностПолзи за здравето от пробиотиците по време на бременност
09 Февр.
Пробиотиците са гореща тема в света на здравето от известно време и има много причини да се смятат за полезни. По време на бременност ползите от пробиотиците могат да бъдат особено изразени.
Как да увеличим шанса за забременяванеКак да увеличим шанса за забременяване
03 Януари
Честито! Вие сте взели решение да си имате бебе и смятате, че активният сексуален живот е всичко, от което имате нужда, за да заченете. В повечето случаи е така, но ако наистина искате да увеличите шанса си и бременността да се случи по-скоро, трябва . .
Как да спим по време на бременностКак да спим по време на бременност
06 Дек.
Всички ние имаме любими пози за сън, но когато става въпрос за съня на бременните, позите за сън се свеждат до минимум. Как да спим по време на бременност?
Как да се пазим при бременностКак да се пазим при бременност
08 Ноем.
Как да се пазим при бременност? Тези препоръки ще ви помогнат да се чувствате по-спокойни по времена на бременноста.
Какво помага при повръщане при бременностКакво помага при повръщане при бременност
05 Окт.
1
Какво помага при повръщане при бременност. Натурални средства срещу сутрешно гадене. Повръщане при бременност - как да се справим с него?