Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Британец чака 15-то дете от 13-та любовница

Британец чака 15-то дете от 13-та любовница

Британец чака 15-то дете от 13-та любовница

Британецът Джейми Къминг е на 34 години и чака 15-ото си дете от 13-ата си любовница. За любопитния случай разказва "Дейли мейл".

За пръв път Джейми станал баща за първи път на 17 години. Всички очаквали той да се ожени за приятелката си, след раждането на първото им дете, но изненадващо Джейми започнал връзка с нейна братовчедка.

Не могли обаче да имат деца. Връзката им продължила 10 години и през това време Джейми направил дете на друга жена, която се преместила да живее във Франция, а после и на приятелка на приятелката си.

През 2002 г. Джейми вече имал осем деца. Две години по-късно започва връзка с жена, от която има три деца.

Една от жените, от която Джейми има дете, казва, че той е бил голям романтик и винаги е твърдял, че е свободен. "Беше изключително нежен и чаровен. Водеше ме на романтични уикенди. Това беше най-добрата ми връзка", твърди пред британското издание Пола Райън. Едва когато забременяла, тя научила колко деца има Джейми.

Майката на Джейми, Лорейн Къминг, казва, че обича сина си и внуците си, но той трябва да се спре да прави деца, едва ли не на всяка срещната. "Време е синът ми да спре да прави деца и да започне да бъде баща", казва засрамената Лорейн.

Напоследък повечето семейства избират да имат 1–2, максимум 3 деца. По света обаче съществуват смелчаги с една сурия наследници.

Безспорни рекордьори в класацията са семейството на Феодор Василиев и неговата съпруга. Тя му ражда 69 деца, 67 от които оцеляват. Майката ражда тези деца само с 27 раждания - няколко пъти тя зачева 16 пъти с близнаци, 7 с тризнаци и четири пъти с четиризнаци.

Рекордьор за баща с най-много деца от различни жени, е Симаил ибн Шариф. Той става баща 867 пъти на 525 сина и 342 дъщери от безброй съпруги и извънбрачни връзки.

Следващият многодетен баща е цар Саргон, за когото се говори, че имал 200 деца.

Брайгън Йън, лидер на християнска секта, признаваща многоженството, става баща на 57 деца от 16 жени. Общо броят на половинките му е 55.

Нану Рам Йоги, индийски фермер, пък дава живот на 22 деца от 4 съпруги. Последният му наследник се ражда, когато той е на 90 години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest