ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да се предпазим от магия

Как да се предпазим от магия

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945522k
Как да се предпазим от магия

Магията е много древно изкуство, но и до днес има много хора, които искат да нанесат вреди на някой чрез магия. Не бива напълно да отричаме, че магиите съществуват, за да не се превърнем в лесна жертва на нашите зложелатели.

Трябва да бъдем внимателни към околните и да не даваме поводи за гняв. Това обаче не винаги работи, защото има лоши хора, които без особена причина искат да нараняват.

Старайте се вашата снимка да не попада в чужди ръце и при хора, на които нямате доверие. Не давайте свои дрехи на съмнителни приятелки под какъвто и да е претекст.

Не канете в жилището си хора, които ви съмняват. Веднъж влезли в дома ви те например могат да се сдобият с ваша коса или вещ, чрез която ще осъществят пъкления си план да ви навредят.

Бъдете мнителни към човек, който избягва погледа ви и по никакъв начин не желае да ви погледне в очите. Ако след срещата с него се чувствате изплашени и предусещате нещо лошо, то силно вероятно е този човек да иска да ви навреди. Вярва се, че черните магьосници, които искат да ви направят магия ще клекнат във вашите крака и бързо ще ги обхванат с ръце, а през това време ще гледат в пода. Внимавайте в своята комуникация, но не бива да се държите и прекалено параноично в отношенията си.

Една от най-разпространението магии е урочасването. Носете червен конец на ръката си, а след среща с неприятни хора винаги си взимайте душ с хладка вода, за да отмие лошото влияние.

Молитви и подходящи амулети също се използват за предпазване от зли хора.

Кръстосването на ръцете и краката е широк метод за предпазване. Когато сте с непознати или с неприятни хора, тялото инстинктивно се заключва и защитава чрез това кръстосване.

Ако усетите негативно влияние, докоснете палеца и показалеца на ръката си, за да образувате кръг, който ще ви предпази.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest