ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джони Деп и Амбър Хърд са отново заедно

Джони Деп и Амбър Хърд са отново заедно

Джони Деп

Звездата от „Карибски пирати“ Джони Деп се е събрал отново с последната си приятелката, прохождащата актриса Амбър Хърд.

Деп е успял да убеди красавицата, че си заслужава да му даде още един шанс. През последният месец актьорът засипвал блондинката ежедневно с цветя и прикрепени стихове към тях. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде", където не след дълго започва и тяхната авантюра.

46-годишният актьор слага край на връзката си с дългогодишната си партньорка и майка на двете му деца Ванеса Паради през юни тази година. Тогава бившата вече двойка заявиха, че дългокраката хубавица не е причината за тяхната раздяла.

Двамата са имали проблеми в отношенията си дълго време преди нейната поява. Дори и така да е тя „успешно“ реши изхода от тази ситуация, като с появата си в живота на Деп, не остави шанс на връзката му с френската певица да продължи, в името на 14-годишното им съвместно съжителство.

Амбър Хърд

Лятната авантюра на холивудската знаменитост Джони Деп с 26-годишната Амбър намери своето продължение на частния остров на Бахамите, където двойката заминаха на кратка почивка.

„Джони не е човек, който се отказва лесно. За краткото време прекарано с нея, Джони се влюби лудо и не приемаше нейния отказ. И двамата обичат литературата, така той намери начин да си я върне“, разкрива източник, близък до актьора.

След почивката на Бахамските острови, двамата са почти неразделни. Амбър остава почти всяка вечер в къщата на Деп в Лос Анджелис въпреки, че била споделила с близки приятелка, че не желае твърде много да прибързва с отношенията си с актьора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest