ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Пенелопе Крус е отново бременна

Пенелопе Крус е отново бременна

Пенелопе Крус

Холивудската звезда Пенелопе Крус пак ще става майка.

Според американският всекидневник "Ню Йорк Пост", чаровната актриса е бременна и то с близнаци. Брюнетката, която се омъжи за колегата си Хавиер Бардем вече има двегодишен син - Леонардо.

Хавиер Бардем

Звездната двойка сключиха брак в началото на юли месец 2010 г. на скромна церемония в дома на свой приятел на Бахамите. Наскоро 38-годишната актриса сподели: „че майчинството е променило изцяло живота й“.

„От първата секунда, в която видях сина си се почувстваш заредена с толкова много любов. Това е революционен опит, който преобръща всичко за секунда“, споделя звездата, като добавя: „Природата е много мъдра. Тя ни дава девет месеца, за да се подготвим за този момент и когато той дойде всичко се променя завинаги.“

„Искам синът ми и децата ми, ако имам повече, да растат далеч от хорското любопитство. Фактът, че двамата с Хавиер сме избрали тази професия, не дава на никого право да нахлува в личното ни пространство“.

Ако Пенелопе е бременна, тя и сестра й Моника ще родят по едно и също време. Преди известно време по-малката от сестрите Крус обяви, че се е подложила на изкуствено осеменяване, което завършило успешно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest