Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Бръчките издават характера

Бръчките издават характера

AdminAdmin
Администратор
1k1440
Бръчки

По бръчките на лицето може да се разпознае характерът на човека. Мимическите бръчки, които се появяват при определени гримаси, издават какъв е човекът.

Челото без бръчки е характерно за нерешителните хора. Нервните хора имат много паралелни хоризонтални бръчки на челото, тъй като постоянно вдигат вежди и от това челото им става буквално на линии. Тези хора са енергични, но когато работят, те често действат хаотично.

Уравновесените личности имат съвсем малко хоризонтални бръчици върху челото, но те имат обикновено една бръчка между веждите. Такива хора успяват в работата си, тъй като лесно могат да се концентрират и постигат много. Това са хора, които могат да контролират реакциите си.

Бръчки по Челото

Дълбоките бръчки между веждите, които са една до друга, са характерни за хора, които не се поддават на дисциплина. Те са буквално неуправляеми и е трудно да се работи с тях.

Бръчките издават характера

Дълбоките бръчки от ноздрите до ъгълчетата на устните са признак за ранимост. Такива хора лесно се разстройват и са склонни към психическа неуравновесеност. Ако тези бръчки не стигат до ъгълчетата на устните, това издава човек, който е озлобен поради някаква причина срещу всички.

Бръчките в ъгълчетата на очите издават човек, който обича да се забавлява и гледа на всичко, което се случва, като дете. Такъв човек трудно се справя със сложните житейски ситуации.

Ако тези бръчки представляват сноп от издължени лъчи, човекът е много внимателен към детайлите, което го прави много добър изпълнител в работата му.

Бръчици във вид на лъчи, които започват от ъгълчетата на устните и сочат към бузите, издават притеснителен човек. Това е личност с романтично разбиране за света, което често пречи при постигането на добри резултати в работата.

Бръчките с необичайни очертания, които са на различни места по лицето, издават сложна личност, която е с непредсказуеми реакции.

Такива хора успяват във всяко начинание и обикновено са с много добри финансови позиции. Въпреки това личният им живот не винаги е такъв, какъвто биха искали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest