ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Ван Дам пристрастен към марихуаната

Ван Дам пристрастен към марихуаната

Жан Клод Ван Дам

Екшън звездата Жан Клод Ван Дам обича често да си пафка трева по време на почивките на снимачната площадка. Това разкрива каскадорът Иван Нешев, който е замествал холивудския актьор вече в два филма.

"Той обича често да се затваря в караваната си на снимачната площадка и там си пафка ганджа съвсем необезпокояван. Е, никой не може да го потвърди официално, тъй като не сме му правили компания в тези моменти, но тези работи не могат да се скрият. Все пак сме един колектив. Въпреки това тревата изобщо не му пречи на работата, напротив - може би така дори става още по-концентриран ", разкрива нашенеца, като добавя, че Жан-Клод е истински професионалист.

Ван Дам е и един от най-дружелюбните американски актьори снимащи в България, признава още Нешев. Освен на опиатите белгиецът е фен на красивите българки, както и на софийските заведения. По време на визитата му в България, той често може да бъде забелязан да купонясва в нощни заведения, като истински се забавлява и не отказва снимка за спомен с някой фен.

"Жан Клод е и с голямо сърце, не подминава никой от екипа, на всеки е приятел. Дори предпочита да се храни с нас, каскадьорите, без да предявява каквито и да било претенции за храната, за разлика от други свои колеги", признава още Нешев, като разкрива, че голяма част от холивудските звезди, сред които Сталоун, Долф Лундгрен и други си водят собствени готвачи и цели екипи, които лично да ги обслужват.

През миналата година приключиха снимките на екшъна "Непобедимите 2", в който участваха цяла плеяда американски знаменитости, сред които Жан Клод, Силвестър Сталоун, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер. Сега се очаква екшън звездите да посетят отново България за третата част на филма, като доведат на българска територия и други звезди от бранша.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest