Ezine.bg»Статии»За Дома»Аксесоарите във вашата баня

Аксесоарите във вашата баня

Аксесоарите във вашата баня

Съвременния дизайн на банята ще подчертаят стилните аксесоари.

Аксесоари, подбрани с вкус, може да трансформират до неузнаваемост всяка баня - дори тази, която отдавна се нуждае от ремонт.

И ако нямате желание или способности да подменяте теракота, ваната или санитарната посуда, дайте нов живот на вашата баня с декоративни бутилки, миди, ароматни свещи и уютни килими.

Аксесоарите във вашата баня

Свещи и свещници

Използването на свещи в декора е любим метод на много дизайнери. Това едновременно е евтин и печеливш подход за всеки интериор в различните стилове. Поставете, например, по една свещ до огледалото и по една в ъглите на банята.

Ако искате да създават усещане за романтика, нека свещите бъдат червени, но ако предпочитате морските мотиви, комбинация от бяло и синьо ще бъде страхотно решение! Много екстравагантни са свещите, украсени с черни и бели ивици, които имитират кожата на зебра.

Стъклени съдове

Прозрачни съдове, изработени от стъкло, изпълнени с декоративен пясък или малки камъчета, ще освежат интериора на вашата баня. Буркани с морска сол също може да използвате. Може да използвате и съдове от матово или полупрозрачно стъкло.

Декоративни кърпи

Меките кърпи в баня създават усещане за топлина и комфорт в нея. Можете да декорирате с малки стилни кърпи, които да са просто за красота. Изберете вашия идеален дизайн и цветове. Ако ви харесва минимализма в интериора, спрете избора си на светли и еднотонни тъкани.

Сапун и другите хигиенни продукти

В специализирани магазини предлагат огромен избор на сапун, разнообразен по форми, размери и цветове. Сапуните под формата на сърца, риба или животни са чудесен начин да придадете ярки щрихи на вашата баня. Да не забравяме за сапунити-топки и фигурки от соли, които се разтварят във ваната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest