ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Джина Стоева разби конкуренцията с гола глава

Джина Стоева разби конкуренцията с гола глава

Нина НордНина Норд
Джедай
2k385
Джина Стоева гола глава

Джина Стоева, която неотдавна напусна музикалната компания, в която изкара над десет години, разби конкурентките си с нов клип, в който се появи с гола глава. За разлика от други свои колежки, които са се снимали със специални шапки, за да имитират гола глава, Джина обръсна своята.

С новата визия тя заприлича на Ани Ленъкс, тъй като остави набола руса коса по главата си. В клипа към парчето To the left, което е по музика на самата певица, тя се появява по дрехи, които плътно очертават стегнатото ѝ тяло.

След като напусна музикалната си компания, тя се насочи право към конкуренцията, но с условието, че се продуцира напълно сама. Новата песен на Джина Стоева е напълно различна от всичко, което е правила досега, и в нея се пее на български и на английски.

В клипа Джина си позволява препратки към Майли Сайръс, като точно като скандалната блондинка се появява гола зад огромен плюшен мечок. Перфектното тяло на Джина Стоева, което тя поддържа с непрекъснати тренировки, развихри въображението на доста мъже.

Джина Стоева

Според клюкарите новата песен на Джина е изпълнена с леки намеци към бившите ѝ колежки, както и към продуцента ѝ, от когото тя не беше доволна, тъй като не обръщал достатъчно внимание на развитието на таланта ѝ и допуснал нейно парче да бъде изпято от Алисия.

Косата на Джина Стоева вече започва по малко да расте и тя ходи по светски събития с новата си визия, която предизвиква възхищение у мъжете и злобни забележки сред повечето жени. Джина Стоева започна кариерата си с дълга коса, след което реши да участва в Сървайвър и подкъси косата си като момче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest