ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Преслава се мести в Ара заради Галена

Преслава се мести в Ара заради Галена

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Преслава

Фолкпевицата Преслава скоро може и да смени музикалната компания. Причина за това са непрестанните скандали и интриги в Пайнер.

След наградите, които компанията на Митко Пайнера раздаде миналия месец, положението за любимката на народа станало просто нетърпимо. Почти всичките ѝ колежки са на мнение, че получи наградата Певица на годината напълно незаслужено и говорели зад гърба ѝ. Това крайно разстроило нежната душа на Преси.

Според слуха Преслава сериозно обмисля да не преподписва договора си с инженер Димитров и да се премести в музикална компания Ара. Преди дни певицата имаше участие в столичен клуб, където съпругата на шефа на конкурентната компания Денис Касъмов празнуваше рождения си ден, пишат от Новинитебг.

Преслава е едно от най-популярните лица на родния поп фолк в момента и може да си позволи да предприеме подобна крачка. На купона тя бе забелязана да говори с бившата си колежка Андреа, която също напусна Пайнер и днес се продуцира сама.

Каквото и да предприеме Преслава, виновни за решението ѝ ще са колежките ѝ и най-вече - Галена, която и до днес не може да преживее, че най-желаната награда отново не е в ръцете ѝ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest