Ezine.bg»Статии»Здраве»Симптоми»Тези проблеми на очите са сигнал за сериозна болест! Не ги пренебрегвай

Тези проблеми на очите са сигнал за сериозна болест! Не ги пренебрегвай

2 от 5 Снимки

2. Пожълтяване на бялото около очите


Бялото в очите ви трябва да си остане бяло. Ако то се оцвети в друг цвят, това веднага трябва да стане причина за безпокойство. По-специално, когато стане жълто, това е сигнал за нарушен жлъчен мехур. Може да означава, че жлъчните ви канали не функционират правилно и може да се развие жълтеница.

Очите ни обикновено са една от най-пренебрегваните части на тялото ни, конкурирайки се за първото място с коленете и лактите. В ежедневието си ние непрекъснато разтриваме, надраскваме и изсушаваме очите си, гледайки екрана на телефона или компютъра цял ден, без да мислим за тяхното здраве.

Очите са прозорец към душата и тялото ни. Ако отделилите малко повече внимание на няколко често отхвърляни проблема, свързани с тях, лесно можете да разберете, че по тяхното състояние се определят много заболявания, за които не сме подозирали. По този начин ще успеем да ги уловим в начален етап.

За лекарите очите ни често са най-добрата мярка за цялостното здраве на нашето тяло. Точно по тази причина ви показваме в следващата галерия кои са основните проблеми със зрителните органи, които могат да сигнализират за по-сериозно заболяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати