ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ето кои са фазите на една връзка

Ето кои са фазите на една връзка

1 от 5 Снимки

Фазата на искрите


Това е началото на връзката, при която и двете страни осъзнават, че се харесват един друг и предприемат действия. Тя протича от едно до десет виждания между страните, преди някоя от тях да предприеме действие като покана на среща или първа целувка. По-голямата част от анкетираните заявили, че ще чакат три месеца, преди да правят секс с новия си партньор, но девет процента признали, че ще спят с него в рамките на седмица от срещата им.
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Пет са етапите, през които преминават взаимоотношенията на една връзка. Всеки един е специфичен, има своите особености, продължителност и възможни изходи от него.

Това може и да ви звучи далеч не толкова романтично, колкота са познанията ви за страстта на една връзка. Има си и основателна причина за тази дисекция на интимните взаимоотношения. Твърдението е дело на учените, които в множеството си не са известни с романтичните си предпочитания.

Изследователи от университета в Сидни са наблюдавали 1000 австралийски двойки, за да разберат кои са етапите на интимните човешки взаимоотношения.

Открихме пет ясно открояващи се фази в една връзка. Докато някои са просто забавни, други са от решаващо значение за бъдещето на една двойка, трети са драматични и стресиращи, казва авторът на изследването – професор Якоб Манинг.

Без повече бавене, вижте в горната галерия до какви изводи са достигнали учените или, с други думи, кои са фазите на една връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати