Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как да впечатлим момиче

Как да впечатлим момиче

Как да впечатлим момиче

Когато сте си "паднали" по някое момиче, трябва да намерите начин да му го покажете. Колкото и да сте срамежливи или пък нерешителни, е наложително да се постараете по някакъв начин да впечатлите избраницата си. Ето 5 съвета как това да се случи:

- Винаги правете комплименти! Дали ще е за начина, по който момичето е облечено, дали за бижутата, които носи, за аромата, който витае витае около нея или пък за ослепителната ѝ усмивка. Няма значение за какво, важното е момичето да се чувства желано и привлекателно.

Как да впечатлим момиче

- Опитайте се да бъдете романтични. Не цитирайки стихотворения или изнасяйки серенади, защото това не е толкова лесна задача. Но можете да изведете избраницата си на романтична разходка в парка, да я хванете за ръка и да ѝ обясните защо я харесвате. Можете да организирате романтичен пикник край някое езеро. Можете да я изведете на разходка с лодка или водно колело. Можете и да я изненадате с билет на любимия ѝ изпълнител. Импровизирайте спрямо това, което смятате, че най ще ѝ допадне.

Как да впечатлим момиче

- Подарявайте подаръци! Не нещо скъпо като марков парфюм или луксозно бижу. Насочете вниманието си към приказката, която гласи, че трябва да се радваме и на малките неща в живота. Важна е изненадата, която може да се постигне и с кутия бонбони Рафаело или блокче шоколад. Марките са споменати не с цел реклама, а само за нагледен пример.

Как да впечатлим момиче

- Надали има момиче, което да не се радва на цветя. За да избегнете обаче баналността, не подарявайте червени рози. Тях всеки ги подарява. Изберете други цветя като ириси, лалета, нарциси, хортензии. В зависимост от сезона и в зависимост от свежестта им. Дори не е необходимо да са опаковани, можете просто да помолите цветарят/цветарката да ги върже с най-обикновена панделка. И в никакъв случай не ги подарявайте само когато има някакъв повод. Подарените цветя без повод са най-желаните.

- По повод споменатите букетчета по-горе, можете да заложите и на други растения като декоративно лимоново или портокалово дръвче, орхидея, палмичка или каквото и да е растение в саксия. Те обикновено са доста по-скъпи, но за сметка на рязания цвят не увяхват толкова бързо. Грижейки се за подобно растение, момичето всеки път ще си мисли за момчето, което ѝ ги е подарило.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest