Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Първа помощ при изневяра: Как да отстраниш любовницата на мъжа си!

Първа помощ при изневяра: Как да отстраниш любовницата на мъжа си!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
6 от 6 Снимки

6. Покажи на света колко сте щастливи


Независимо от огорчението, което изпитваш, не показвай на другите слабостите си. Организирай семейни събирания, прави романтични снимки на теб и половинката ти. Споделяй ги щедро в социалните мрежи или снимай с телефона на мъжа ти. Увери се, че любовницата му ще види колко щастлива двойка сте. Стане ли това, сама ще пожелае да го остави.

Открила си, че твоят човек ти кръшка. Случайно си попаднала на негова тайна кореспонденция с друга жена или си научила за изневерите му от приятели. Сега пред теб има две възможности – да приключиш връзката си по най-бързия начин, или да я спасиш.

Ако все още държиш на половинката си и си избрала втория вариант, е много важно как ще действаш. Има хитринки, с които можеш да отстраниш любовницата на партньора си и отново да спечелиш интереса му.

В галерията по-горе ще видиш какво точно да предприемеш, за да си върнеш контрола на връзката си и да прогониш всички натрапници. Следвай ги стриктно и и отношенията ти отново ще се хармонизират. Виж нашите съвети за първа помощ при изневяра!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати