Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Предупредителни знаци, че сте в токсична връзка

Предупредителни знаци, че сте в токсична връзка

4 от 7 Снимки

4. Егоизъм в леглото


Ако вашият партньор е егоистичен в леглото, това е ясен показател, че и извън спалнята ще е такъв. Играта загрубява също, ако той е нарцисист. В такъв случай винаги ще ви потиска, тъй като ще се опитва да ви манипулира или обвини, за да посрещне нуждите си, докато не обръща внимание на вашите.

Никой не влиза умишлено в токсична връзка и всяка двойка от време на време удря на камък. Но има разлика между справянето с някои временни проблеми и застояването в отношения, които са станали абсолютно нездравословни. Причините да се избегне една токсична връзка са различни, но най-често са свързани със страх от промяна, твърдят запознати.

Да се научите да идентифицирате червените знамена на токсични взаимоотношения, ще ви спести неприятности в бъдеще, тъй като това ще ви помогне да не допуснете отново същите грешки и да се окажете в друга токсична връзка.

Всеки път когато срещнете някой, от когото се интересувате, внимавайте със сигналите. Така ще избегнете евентуални нови удари.

Вижте в галерията горе най-важните предупредителни знаци, че сте в токсична връзка. Ако се идентифицирате с повечето от тях, може би е време да преосмислите отношенията си с партньора и най-накрая да му биете шута.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати