Каква женска козметика може да се ползва от мъже

Мъжка козметика

Въпреки че жените се считат за по-суетния пол, съвременните мъже също започнаха да използват козметика. И в това няма нищо лошо. По този начин те могат да съхранят по-дълго добрия си външен вид.

Интересно обаче е каква женска козметика може да се ползва от мъже. Не говорим за спирала за мигли или други принадлежности за макиаж, а за неща, които биха послужили на всеки мъж.

1. Почистваща пяна за лице

Тя е добър помощник в борбата със замърсяванията по лицето от различно естествено. Така че спокойно може да се ползва и от силния пол. Резултат ще е по-малко пъпчици по лицето и черни точки.

2. Балсам за устни

Козметика за жени

Напуканите устни са истинска напаст през зимата както за мъжете, така и за жените. И повярвайтет, никоя от двете страни не желае да преживява това. Балсамът за устни е решение и в двата случая. Момчета, не се притеснявайте да го ползвате. Той е подходяща козметика за мъже.

3. Лосион за лице

Сухата и лющеща се мъжка кожа може да бъде омекотена са най-хидратиращ лосион за лице.

4. Маски за лице

Така наречената шийт маска или другите маски за лице са полезни и за мъжете. Господа, не се притеснявайте да поглезите кожата си с подобно изживяване - тя ще ви се отблагодари за тази женска козметика за мъже.

5. Шампоан

Шампоан за коса

Много мъже няма никакви претенции към шампоана, който ползват и с удоволствие се къпят с този на половинката си. Резултатът е блестяща, обемна и чиста мъжка коса!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати