Френският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеи

Френският маникюр пак е хит

Популяризират през 70-те години от Джеф Пинк и приет с овации от холивудските звезди, френският маникюр несъмнено се превърна в голям хит.

Някъде към края на 90-те години обаче този тип маникюр като че ли малко остаря и дамите забравиха за него.

Новото завръщане на френският маникюр дойде през 2019 г. благодарение на моделите Лили-Роуз Деп и Бела Хадид.

Сега през 2020 г. френският маникюр продължава да бъде на почит, защото още в началото на есента повечето известни личности забравиха за дългите нокти и заложиха на късият и елегантен маникюр.

Ако направите кратка разходка из Инстаграм, ще видите голямо разнообразие и много различни идеи за модерен френски маникюр.

Ето няколко идеи и от нас, които може да използвате за да блеснете на следващото офис парти или семейно събиране!

1. Класически френски маникюр

Традиционният дизайн с бял връх остава любим сред жените. Съвременното изкуство и техники са направили дизайна да се променя с течение на времето, за да съответства добре на днешните тенденции. Всяка жена може да трансформира френският маникюр по свой начин, за да отговаря на личността й. За всяко важно събитие дизайнът може да бъде съобразен спрямо вашия тоалет.

Френски маникюр

2. Френски маникюр с черно и бяло

За дизайн, който да отговаря на всичко във вашия гардероб, не можете да сгрешите с черно и бяло. Бялата основа и черните линии ще придадат допълнителен ефект на цялостната ви визия.

3. Класически френски маникюр с камъни

Ако не искате да се отклонявате прекалено много от класическия френски маникюр, но ако все пак искате да добавите малко блясък, може да добавите няколко кристалчета в основата.

Идеи за френски маникюр

4. Цветен френски маникюр

Френският маникюр не е задължително да се прави по един и същи начин.

Може да се позабавлявате, като използвате различни цветове, които да съответстват на вашето настроение. Този дизайн за цветен френски маникюр е идеален за спортно събитие, защото може да импровизирате и да използвате цветовете на любимият си отбор.

5. Френски маникюр с дантелени мотиви

Този тип френски маникюр е изчистен и това го прави изключително подходящ за сватбен маникюр.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати