ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Грим за кафяви очи

Грим за кафяви очи

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182460
Грим за кафяви очи
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Ако имате кафяви очи, то тогава не е проблем да направите така, че те да изглеждат още по-красиви, защото комбинациите от цветове, подходящи за кафявите очи са безкрайно много. Можете да изберете например повечето нюанси на синьото и кафявото, сивото, златните тонове, както и нежната ванилия или лилавите и виолетовите оттенъци.

Ако искате да изглеждате особено атрактивно за някой по-специален случай, тогава можете да заложите на металните оттенъци. За да смаете погледа на околните, възползвайте се от красотата на сенките за очи със златен или бронзов оттенък например и няма да останете разочаровани. Кафявото във неговите най-разнообразни тонове, както и розовото, също могат да направят така, че вашите кафяви очи да заблестят с неотразим блясък. По принцип, по-леките нюанси придават на очите естествен вид, докато по-тъмните правят погледа по-драматичен. Добре е да знаете това, когато избирате вашия грим.

Очната линия за кафяви очи може да бъде също доста разнообразна като цвят. Тук отново бихме ви препоръчали различните тонове на кафявото, златисто кафявото, бронзовото, разбира се, също и черното, тъмносиньото или тъмносивото. Всички тези цветове ще ви придадат желания вид, като подчертаят погледа и го направят по-мек и привлекателен.

Грим за кафяви очи

Спиралата за кафяви очи може да варира между следните цветове – класическата черна, тъмносинята или кафява. Ако обичате да експериментирате, тогава можете да използвате и цветна, много е подходяща за дами, които искат да постигнат ведър и жизнерадостен външен вид.

Ето и пет лесни стъпки за нанасяне на грим:

1. Използвайте неутрални тонове и нанесете сенки в светли цветове в зоната от миглите до веждите.

2. В гънката поставете по-тъмен нюанс и лекичко размажете с пръст, за да се заличи границата.

3. За да подсилите ефекта, можете да използвате най-тъмния нюанс от същия цвят и да подчертаете с него външния ъгъл на клепача.

4. За постигането на по-свеж вид, добавете малко блестящи сенки във вътрешните ъгли на очите.

5. Нанесете спиралата върху горната част на миглите, като акцентирате върху външните ъгли.

Това е всичко. Вече сте готови да очаровате света!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати