Червеният маникюр

Червеният маникюр

Стилистите са на мнение, че ако една дама иска да привлече мъжкото внимание, безупречният й маникюр трябва да е ярко червен.

Червеното привлича вниманието, то е верен признак за увереност и сила, както и за сексапил. Маникюрът трябва да е перфектен, за да си позволите червен цвят.

Трябва да се има предвид обаче, че червеният цвят е доста капризен. Той изглежда изискано само ако не само ноктите ви, но и целите ви ръце са перфектни. Червеният лак е подходящ за всички форми на нокътя.

Имайте предвид, че червеното изглежда много добре с малки блещукащи камъчета. Използвайте това, когато оформяте маникюра си за стилно събитие.

Въпреки разпространеното мнение, че червените нокти изглеждат добре само ако са много дълги, всъщност червеното идеално стои и на къси нокти, които съвсем леко се подават над възглавничките на пръстите.

Ноктите, лакирани в червено, оказват положително влияние върху дамата. След като лакирате ноктите си в алено или рубинено червено, ще усетите как се изпълвате с увереност в собствените си сили.

Съществуват много нюанси на червеното – маково, ягодово, бордо, керемидено... Всяка дама може сама да определи кое е нейното червено.

Все пак е добре да се знае, че блондинките изглеждат много добре със светлите нюанси на червеното, а червенокосите – с доматено червено и кърваво червено. Тъмнокосите изглеждат перфектно с всички нюанси на червеното.

Червеният маникюр изглежда много ефектно с дрехи в светлосин цвят или с жълт тоалет. А съчетанието на черно и червено открай време се смята за класика.

За да се постигне максимален ефект, червеният лак трябва да бъде нанесен правилно. Първо се нанася базовият лак – прозрачен или червен. Вторият слой се нанася, като четчицата се поставя в средата на нокътя и се лакира отгоре надолу. След това четчицата се извърта под ъгъл от четиридесет и пет градуса и се лакира първо дясната част, а после лявата.

След три минути се нанася третият слой – отново червен. Четвъртият слой е прозрачен лак, който удължава живота на маникюра и му придава блясък.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати